Status efter ‘Singletown’: Sådan har Christel det i dag

Det er følelsesmæssigt en barsk omgang for Christel at være med i ‘Singletown’. Nu sætter hun ord på Teiturs opførsel i programmet. Blandt andet når det gælder daten med Anna.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. oktober 2020 kl. 07:25

Teitur Skoubo og Christel Trubka blev kærester helt i begyndelsen af 2020, og i sommeren var deres forhold igennem lidt af et stormvejr, som for tiden kan ses i ‘Singletown’.

I de nyeste afsnit af realityprogrammet ser man, hvordan Teitur på sin date med Anna slet ikke kan skjule sin begejstring for hende, og at en anden kvinde kan vække de følelser hos ham, vil selvfølgelig ikke være rart for Christel at overvære. Derfor har hun fravalgt at se den date.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år

Christel er glad for, at hun ikke vidste alting med det samme i den tid, hun var i lejligheden i ‘Singletown’, og de ting hun har set og hørt har også været nok til at såre hende dybt.

Men i dag er ‘Singletown’ et afsluttet kapitel.

– Jeg har det langt bedre i dag, og Teitur gjorde bare, hvad han følte for i programmet, hvilket jo også var meningen. Men ens virkelig liv er udenfor, og ikke derinde. Han er tilgivet, slår hun fast overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Philip og Simone deler stor nyhed

Sådan ser Christel programmet

Christel har til nu fulgt med i ‘Singletown’, men det er også først i de seneste afsnit, at forholdet er begyndt at køre af sporet, og Teitur for alvor har givet udtryk for, at han er helt vildt i tvivl om sin fremtid med Christel.

– I de sidste afsnit som bliver lagt ud hver søndag fra nu, er der dog nogle ting, som jeg vælger at spole forbi. Egentlig bare, fordi jeg har lært at sige til mig selv: “Hvad får jeg ud af at se HELE afsnittet, bliver jeg mere glad, ked af det eller noget helt andet?”. I dette tilfælde ser jeg INTET glæde i det, fortæller baben.

LÆS OGSÅ: Philips holdning til ‘Singletown’: Jeg håber, de fucker op

Og det gælder blandet andet også Teiturs date med den 21-årige Anna.

Det er faktisk ikke kun i forbindelse med ‘Singletown’, at Christel gør sig overvejelser omkring, hvorvidt noget kan bidrage positivt til, hvordan hun har det.

– Sådan gør jeg generelt. Jeg siger lige sætning højt inde i mit hoved og træffer en beslutning derfra.

LÆS OGSÅ: Simone og Philip afslører: Sådan blev vi enige om navnet til vores søn

Læs mere om