Stakkels Amalie: Slemt forbrændt i fly

Realitydarlingen Amalie Szigethy fik en varmere flyvetur end forventet.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 5. november 2014 kl. 13:04

Når man sidder i et fly, tænker man måske mere på risikoen for at styrte ned end risikoen for at få hældt sidemandens kogende kaffe ned over benet. Ikke desto mindre havde Amalie Szigethy netop denne ubehagelige oplevelse på vej mod Los Angeles, hvor hun for tiden arbejder på sin musik.
Jeg blev rigtig rystet til at starte med, og vandet var så kogende, at jeg ikke kunne mærke smerten til at starte med. Det var selfølgelig heller ingen hjælp, at jeg sad tættest på vinduet, så de to, der sad ved siden af mig, kunne heller ikke helt selv forstå, hvad der var sket, fortæller Amalie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy lancerer nyt site

Amalie med forbinding, selvfølgelig iført stiletter (Foto: Privat)

Amalie med forbinding, selvfølgelig iført stiletter (Foto: Privat)


En ambulance og fire læger

I starten var Amalie ret bange for, at hun ville få et kæmpe brandsår, og derfor gik hun også en smule i panik, da det begyndte at gøre ondt.
– Jeg blev også bange, fordi jeg sad i et fly mange meter over jorden, og der var jo ingen læger til at tjekke op på det.
– To stewardesser tog mig med ud bagved, og jeg begyndte at blive rigtig bange, og jeg græd, fordi jeg tænkte: “Får jeg nu et kæmpe brandsår? Og kan jeg nu ikke gå i kort kjole?” Rigtig mange ting gik gennem mit hoved. Jeg havde ingen ide om, hvordan det hele ville komme til at foregå.
Flyet skulle heldigvis lave en mellemlanding i Stockholm, og så kom lægerne Amalie til undsætning. Selvom den blonde realitybabe var glad for omsorgen, erkender hun, at en ambulance og fire læger måske ikke var helt nødvendigt.
– Jeg må indrømme, at jeg tænkte: ”Rolig nu, jeg skal altså ikke dø”. Godt pressen ikke var til stede, skrev Amalie efter hændelsen på sin egen blog.
LÆS OGSÅ: Amalie dater amerikansk millionær
Ingen sol
Resten af flyveturen til LA gik med at putte kølende Alovera-klude på brandmærket. Det betød også, at benet skulle være tildækket den første uge i LA, så solen ikke skulle skade såret og give grimme ar.
– Jeg måtte ikke få sol på det den første uge, og heldigvis idag er der ingen skader at se. Men jeg fik noget af en overraskelse, afslutter realitydivaen, der er tilbage i Danmark igen.
Amalie var taget til LA for at arbejde med sin musik. Et stadigt meget hemmeligt projekt. Men selvom det er hårdt arbejde i studie og med musikvideoer, fortæller hun på sin blog, at der alligevel er tid til at slikke sol og drikke drinks ved poolen.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.