Sportsvært om deltagelse i 'Vild med dans': Knokler for at komme i form

TV 2 Sporten er for en stund byttet ud med dansegulvet i ‘Vild med dans’-studiet, når Christian Müller Bækgaard deltager i den 14. sæson af det populære program.

Af Louise Andersen - 2. august 2017 kl. 15:34

Christian Müller Bækgaard får travlt med at øve dansetrin i efteråret, for han er en af deltagerne i den nye sæson af ‘Vild med dans’. Og der venter mange timers danse-træning for sportsværten, som forsøger at komme ordentligt i form ved at løbetræne.
– Jeg har hørt, at det er megahårdt. Jeg forsøger derfor at komme i så god form som muligt ved at løbe-løbe-løbe. Jeg træner så meget som muligt, men uden at det går fuldstændig over gevind, siger han.
SE BILLEDET: Er Christiane gravid igen?
Formen er allerede bedre, end den har været tidligere
– Jeg kan godt se, at den form jeg var i, da jeg blev spurgt nok ikke havde været helt god til programmet. Jeg er heldigvis kommet i lidt bedre form, fortæller sportsværten.
Føler sig modig
Sportsværten har glædeligt fulgt med i de tidligere sæsoner, men har aldrig opfattet de tidligere dansere som specielt modige.
– Jeg har altid tænkt, når jeg har hørt Claus Elming og Sarah kalde dem for ‘Danmarks modigste dansere’ tænkt: Modige? De skal da bare være glade for, at de er med i det. De synes da bare, at det er en fest. Jeg synes overhovedet ikke, at det var specielt modigt, fortæller han til HER&NU.
LÆS OGSÅ: ‘På røven i Nakskov’-Ib starter nyt firma med sønnen
Dette har dog ændret sig markant. Det er pludselig noget helt andet, når man selv skal på gulvet.
– Nu, hvor det pludselig er mig selv, så synes jeg simpelthen, at det er det modigste nogensinde. Jeg synes selv, at jeg er vildt modig. Den følelse har først bidt sig ind på mig efter, at jeg har sagt ja. Så bliver det pludseligt alvor, og jeg får helt ondt i maven, når jeg skal snakke om det, siger han.
Specielt tanken om de mange øjne, der opmærksomt følger hvert evigt eneste trin, kan gøre Christian Müller Bækgaard nervøs.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
Danseerfaring fra sene bryllupsnætter og halfester
Christian Müller Bækgaard mener selv, at han til fulde lever op til programmets koncept om at være nydanser. Han har dog alligevel en smule erfaring fra sene nætter på dansegulvet til bryllupper og vestsjællandske halfester.
– Der gav jeg den gas. Men det var mere den der dans, hvor man bare stod og plukkede æbler hele natten. Den tror jeg ikke helt er på programmet til ‘Vild med dans’,
Om erfaringerne med at plukke æbler vil være en hjælp for Christian Müller Bækgaard vil vise sig, når ‘Vild med dans’ atter løber over skærmen til efteråret på TV2.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa gravid for fjerde gang og forfulgt af uheld
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.