Sportsmanden Jesper Skibby indrømmer: Jeg havde fordomme overfor reality-stjerner

Jesper Skibby er ikke bleg for at indrømme, at han havde sine fordomme overfor flere af deltagerne, inden han så, hvad de indeholdte.

Af Rikke Lynge - 4. marts 2021 kl. 17:55

Tidligere cykelrytter Jesper Skibby, 56, er lige nu aktuel i Kanal 5 programmet ‘Stjerner i trøjen’, hvor han sammen med andre kendte danskere skal igennem en hård militæruddannelse. Jesper Skibby har aldrig rigtig selv set reality-programmer, og han har haft mange fordomme overfor de deltagere, der er med i reality, men de fordomme kan han i dag kigge langt efter.

– Vi holdte virkelig sammen. Vi blev rystet sammen, og jeg har fået venner for livet. Jeg fik et helt andet syn på mange af dem, det skal ikke være nogen hemmelighed, fortæller Jesper Skibby til HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Tv-program har ændret Oliver Bjerrehuus: Folk bliver skidesure

– Nu kommer jeg fra en sportsverden og alle mine fordomme om andre mennesker, det kan jeg stikke skråt op, for de er fandme seje. Kevin og Thalia, hold kæft de er seje. Og så er der sådan en som Tobias Hamann, hvis man har set ham i ‘Den store bagedyst’, har man tænkt – “han kan bage kager”, men han er sgu god til alt muligt andet også, skulle jeg hilse og sige.

Jesper Skibby og Thalia Pitzner i ‘Stjerner i trøjen’. (Foto: Foto: Per Arnesen)

LÆS OGSÅ: Jes Dorph afslører: Jeg fik frække tilbud

Selvom Jesper Skibby selv var i militæret som 16-årig, så kan han ikke bruge meget erfaring fra den tid.

– Jeg har efterfølgende levet et liv som cykelrytter, hvor alting blev gjort for mig, og hvis der er noget, man er som menneske, så er det hurtig at glemme. Så det kom jo lidt som et chok, at man også skulle rede sin seng, fortæller Skibby, der selv mener, at han er blevet et bedre menneske, efter han er kommet hjem fra Bornholm, hvor tv-produktionen foregik tilbage i oktober.

LÆS OGSÅ: Nødsaget til at deltage i realityprogram: Jeg havde simpelthen ikke lyst

– Jeg fralægge mig den egoistiske og privilegeret tilgang til livet. Det er vigtigt ikke at dømme andre på forhånd, for folk indeholder meget mere, fortæller Skibby, der gerne tog hele oplevelsen igen.

– Hvis de spørger, om jeg kan stille derover i morgen, så gør jeg det, fortæller han uden at blinke.

Følg Jesper Skibby og de resterende deltagere i ‘Stjerner i trøjen’ hver torsdag på Kanal 5 og streamingtjenesten discovery+.

LÆS OGSÅ: Blachman og Martins venskab: Nanna skal ikke bekymre sig

De 12 kendte danskere fra ‘Stjerner i trøjen’. (Foto: Foto: Per Arnesen)

Læs mere om