SPOILER: Mathias afslører stort valg i ‘Paradise’

I aftenens afsnit står der duel på programmet, hvor fire paradisoer skal kæmpe mod hinanden to og to. Spørgsmålet er, hvem der skal kæmpe mod hvem. Få svaret allerede nu her.

Af Amalie Jensen - 26. juli 2022 kl. 7:55

Sidste uge endte med en kæmpe cliffhanger. Mathias blev i torsdagens afsnit stillet for et stort valg: hvem ville han kæmpe sammen med i en duel? Kim, Louise, eller sin gamle partner Sejr?

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sejr åbner op: Dét hed jeg før

Nu afslører Mathias, hvem der bliver hans makker i en drabelig duel, og som han enten hiver sejren hjem med eller som skal en tur i graven med ham.

– Den, jeg har valgt at stille mig sammen med, er Kim. Så det bliver Kim og jeg mod Louise og Sejr i en duel, afslører Mathias foran de resterende paradisoer, der i forvejen er overraskede over Mathias’ tilbagekomst, efter at han få uger forinden blev smidt ud af Sidsel.

LÆS OGSÅ: UHH! Her er ‘Paradise’-deltagernes dækhistorier

Kim er den nyeste af de tre på hotellet, og han er tilfreds med Mathias’ valg.

– Det er ikke rart at skulle kæmpe mod Louise og Sejr. Louise er nok den mest vellidte herinde, og den folk holder allermest af. Jeg er faktisk rigtig nervøs for at komme op imod hende, men jeg føler helt klart, at vi har en mulighed, siger Kim og fortsætter:

– Jeg føler, at det er okay at jeg skal kæmpe med Mathias. Det er en mulighed for de andre for at få to stærke spillere ud, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Tabte fire kilo: Sådan er maden i ‘Paradise’ og ‘Ex on the beach’

Kim og Mathias står altså over for Sejr og Louise, der har hygget lidt i krogene, og som begge har været på hotellet siden start.

– Jeg har valgt at stille mig sammen med Kim, fordi jeg ved, at det er to stærke, vi er oppe imod. Vi er langt i spillet, så man skal tænke på sig selv nu. I tænker jo også på jer selv, og hvad der er smartest for jer. Der er intet personligt imod jer. Hvis jeg kunne lade være, så ville jeg gerne have undgået det, forklarer Mathias.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-par afslører: Sådan blev vi kærester

Alle hotellets gæster er chokerede over den drejning, dagen har taget.

– Det tror jeg, at ingen af os havde set komme, siger Titania.

Traditionen tro afslutter paradisoerne den ubehagelige nyhed med et fælleskram. Du kan se hele afsnittet fra klokken 16.00 i dag på Viaplay.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Reality-stjerne har født