En splinterny high school-film: Dét skal du se på Netflix! - Her & Nu

En splinterny high school-film: Dét skal du se på Netflix!

Se her, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på Netflix i denne uge!

Af Louise Andersen - 5. maj 2018 kl. 09:55

Premiere

(Foto: Netflix)

The Kissing Booth

Da Elle Evans, en køn pige, som aldrig før er blevet kysset, beslutter sig for at åbne en kyssebod til hendes high schools forårskarneval, ender hun pludselig med at kysse den fyr, hun er hemmeligt forelsket i – den ultimative bad boy, Noah Flynn. Der opstår gnister, men der er et lille problem: Noah er bror til Elles bedste ven, Lee, og i henhold til deres venskabspagt, må hun ikke finde sammen med Noah. Elles liv er vendt på hovedet, da hun indser, at hun i sidste ende skal vælge mellem at følge reglerne eller følge sit hjerte.

Bonusinfo:

Filmen er baseret på teenageforfatteren Beth Reekles ungdomsnovelle. Da Reekles var 15, skrev hun novellen til det online historieunivers Wattpad, og i 2012 blev novellen udgivet som E-bog, mens den blev udgivet som papirbog i 2013.
– Hvad: ‘The Kissing Booth’
– Hvem: Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi m.fl.
– Hvornår: Har premiere 11. maj.
– Hvor: Kan ses på Netflix.
LÆS OGSÅ: DET SKAL DU SE: Premiere på Netflix’ første danske originale serie

Aktuel

(Foto: Netflix)

Anon

Sal Frieland er efterforsker i en verden uden privatliv, uvidenhed og anonymitet; hvor alles liv er transparent, sporbart og registreret af myndighederne; hvor forbrydelser næsten er ophørt med at eksistere. Under et forsøg på at løse en række uopklarede mord, støder Frieland på en ung kvinde, kun kendt som ‘Pigen’. Hun har ingen identitet, ingen historie og er usynlig for politet. Sal indser, at det måske ikke er enden på kriminalitet, men begyndelsen.
– Hvad: ‘Anon’
– Hvem: Clive Owen, Amanda Seyfried, Colm Feore m.fl.
– Hvornår: Havde premiere den 4. maj.
– Hvor: Kan ses på Netflix.
LÆS OGSÅ: Adam Sandler i ny film eksklusivt til Netflix: Dét skal du se på Netflix!

Kender du…?

(Foto: Netflix)

Kodachrome

Chefen for et pladeselskab genforenes efter utallige år med sin døende far. Faderen, som er en berømt fotograf, har et sidste ønske: At Matt tager med ham på et roadtrip fra New York til Kansas for at få fremkaldt hans sidste ruller af Kodachrome-film, før den eneste tilbageværende fremkalder lukker, og øjeblikkende er væk for evigt.
LÆS OGSÅ: En søster kæmper for sin heroinafhængige bror: Dét skal du se på Netflix

Nu på Netflix

‘The Meddler’. Marnie, en sørgende enke, flytter til Los Angeles for at være tættere på datteren Lori, men får snart afløb for sine moderlige og romantiske følelser.
‘Trump’. Venner, forretningspartnere og kritikere afslører den ægte amerikanske historie om Donald Trump – forretningsmanden, der imod alle odds blev USA’s præsident
LÆS OGSÅ: Ny sci-fi-serie og en mystisk mordsag: Dét skal du se på Netflix
LÆS OGSÅ: Et lille barn forsvinder og et mystisk selvmord: Dét skal du se på Netflix!