'Spice Girl' skal skilles efter ti års ægteskab

Den tidligere ‘Spice Girl’-stjerne vil skilles fra ægtemanden gennem snart ti år.

Af Ritzau - 22. marts 2017 kl. 17:58

Efter flere år med knas i ægteskabet, siger den tidligere ‘Spice Girl’-stjerne Melanie Brown nu stop. Melanie Brown, der er bedre kendt som ‘Scary Spice’ eller Mel B. i den britiske 90’er-popgruppe, vil skilles fra sin ægtemand gennem knap ti år, tv-produceren Stephen Belafonte. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.
Netop offentliggjorte dokumenter fra retten i Los Angeles viser, at popsangerinden og ægtemanden allerede blev separeret tilbage i december 2016. Dokumenterne afslører også, at Melanie Brown ønsker forældremyndigheden over parrets datter, den blot fem år gamle Madison Brown Belafonte.

Melanie Brown. Foto: All Over


Hverken Melanie Brown eller Stephen Belafonte har kommenteret offentligt på deres forestående skilsmisse. Parret har dog heller ikke skiltet med, at deres ægteskab er ved at ende – nærmest tvært imod.
LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Spice Girl’ i vildt vægttab
Kærlighedserklæring tre måneder efter separation
På trods af separationen i december, skrev Melanie Brown så sent som i februar en kærlighedserklæring til Stephen Belafonte på det sociale medie Instagram.
– Vi har været igennem alt, der normalt ville splitte par, og vi er kommet stærkere ud på den anden side. Du elskede mig, før jeg overhovedet vidste, hvordan jeg skulle elske mig selv. Du er min verden, skat, skrev Spice Girls-darlingen i opslaget.
Melanie Brown og Stephen Belafonte giftede sig ved et hemmeligt bryllup tilbage i 2007 efter kun fem måneder sammen.
Der har tidligere været spekulationer om vold i parrets ægteskab, men det har Spice Girls-stjernen hårdnakket afvist.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Jeg har glemt mit første bryllup

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.