Spændt Martinna: Jeg glæder mig helt vildt!

‘De unge mødre’-deltageren skal hjælpe og rådgive sammen med en række andre deltagere fra Kanal 4-serien.

Af Jonas Sand - 18. december 2017 kl. 19:25

I weekenden kunne Realityportalen.dk fortælle, at Martinna Petersen er en af de unge mødre, der næste år kan opleves i det nye program ‘Mødregruppen’ på DPlay. Her skal hun sammen med blandt andre Nanna Eliasen, Julie Boraso Heinesen, Amandha Gabrielle Glæsner (tidligere Amanda Sisse), Annica Øst og Sandra Jespersen og anført af vært Camilla Framnes rådgive og svare på spørgsmål fra seerne.
Det er noget, den unge mor glæder sig til. Og i et blogindlæg fortæller Martinna, at det ikke kun er seerne, der kommer til at få noget ud af programmerne med de mange kvinder.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Her er sandheden om vores økonomi

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre Martinna lufte nogle af sine bekymringer ved at skulle opdrage sine børn under andres tag.


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Jeg tog fejl om amning
– Jeg glæder mig helt vildt til at se de piger igen. Jeg ses jo ikke så tit med dem, men de er virkelig søde, og på trods af, at vi er forskellige og lever vidt forskellige liv, har vi alligevel bare så meget til fælles, skriver Martinna på bloggen.
– Ikke nok med at vi er mødre, men som medvirkende i et program som ‘De unge mødre’ har man bare nogle gange brug for at snakke med nogen, som ved præcis, hvad man gennemgår, og hvordan man har det. Og man må sige, at vi på den front jo virkelig har meget tilfælles, fortsætter hun.
Martinna satte fredag kursen mod København, hvor optagelserne til programmet skal foregå. Her har hun taget hele familien med, og derfor står den ikke kun på arbejde herovre. Det kan du læse mere om her.
Hvis du brænder inde med spørgsmål, som du gerne vil stille deltagerne i ’Mødregruppen’, så kan du sende dem til ungmor@pipelineproduction.dk.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina indrømmer: Jeg løj om min eksamen