Spåkonen fik ret om Jaffers fremtid

Jaffer Janjooa var på spåkonedate, og selvom Jaffer var mistroisk, så har spåkonen fat i den lange ende.

Af Rikke Lynge - 8. juli 2021 kl. 9:02

I gårsdagens afsnit af ‘Bachelor’ er Jaffer på spåkone-date med Louise, som Jaffer fra starten har haft et godt øje til, men han har også været bekymret for, hvorvidt det hele gik op i jokes i Louises selskab. Det fik Louise dog modbevist på daten.

– Jeg synes, at jeg får en bedre og bedre Louise at se, og hun bliver mere komfortabel med mig og kan snakke med mig om flere seriøse ting, så det hele ikke bare er jokes. Louise gror meget på mig, og vi er gået et skridt i den rigtige retning, fortæller Jaffer til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kun en brøkdel vises på tv: Jaffer afslører flere detaljer om daten

Under daten har Jaffer og Louise en tolk med, som oversætter spåkonens græske gloser.

– Det første, vi spurgte produktionen om, var, hvad de havde fortalt den spåkone, for man har altid den tanke om, at hun ved, vi kommer fra et datingprogram, og selvfølgelig kan hun sige de her ting om kærlighed. Så vi satte begge ret stort spørgsmålstegn til det, men ifølge produktionen havde de ikke sagt andet, end der kom en dreng og en pige, og det må jeg jo tro på, forklarer Jaffer, der tror på mere mellem himmel og jord.

LÆS OGSÅ: Casper afslører: Derfor fik Sidse ikke et kys

– Der er sikkert nogle mennesker, der har et eller andet talent, fortæller Jaffer, der også fik nogle ting at vide om sin fremtid, som delvist er gået i opfyldelse.

– Hun siger, at jeg får et fremtidigt arbejde, som jeg kommer til at tjene sindssygt mange penge på. Jeg kan huske, at jeg tænkte, hvad fanden er det for et arbejde, forklarer Jaffer, der forsøgte at få mere at vide.

LÆS OGSÅ: Chief 1 reddet af sønnen: Jeg var i et sort hul

– Jeg prøvede at tage fat i hende bagefter, da jeg gerne ville have det uddybet, men hun ville ikke sige mere, forklarer Jaffer, der faktisk efter optagelserne har fået nyt arbejde.

– Jeg arbejder i et nyhedsbureau, så det kunne godt være det, det ved man ikke, griner Jaffer med sin velkendte smittende latter.

Jaffer ønsker ikke at nævne sit nye arbejde med navn.

LÆS OGSÅ: Sætter hus til salg for 20,5 millioner

Læs mere om