Sovsekulør og Nivea creme: Gustav giver opskriften på reality-succes

Gustav Salinas havde et mål, da han meldte sig til ‘Dagens mand’, og det mål nåede han.

Af Rikke Lynge - 18. juni 2021 kl. 6:53

Gustav Salinas, 30, blev første gang et kendt ansigt i ‘Dagens mand’ og siden har han medvirket i et hav af reality-programmer. Han har brugt opmærksomheden til at skabe en stor business med ti ansatte i diverse virksomheder, som Gustav ejer. I ‘Go Aften Live‘ på TV 2 afslører Gustav, hvad der fik ham frem i branchen.

– Jeg vidste, at der var 20 andre bøsser, og jeg skulle gøre mig virkelig umage, og jeg havde ikke råd til at købe en dyr selvbruner, men jeg havde en Nivea creme og kulør farve, som jeg blandede sammen, og så smurte jeg det ud over det hele for at være sikker på at blive set, fortæller Gustav på live tv i ‘Go aften live’.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Gustav fylder i dag 30 år: Der er sket meget siden ‘Dagens mand’

Gustav 2008 i ‘Dagens mand’ (Foto: TV 2)

Gustav gik ind i reality-branchen med målet om at blive den største i branchen.

– Jeg kan huske dengang, at der var Amalie Szigethy, og der var Sidney Lee, og så var mit mål bare at blive den største og tjene så meget som muligt på det, og det gjorde jeg, fortæller Gustav fortsat.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur bortvist fra Reality Awards

I dag er Gustav ikke længere med i tv-programmer, og han ønsker heller ikke at være det. Som han selv beskriver det, så er man i forskellige faser i livet, og han gider ikke lave det samme altid. I dag lever han af at være online coach, og så har han udviklet sukkerfrit slik.

– Jeg er meget taknemlig over, at jeg har fået lov til at lave det, jeg har lavet gennem tiden, og det har jo også gjort, at jeg har fået mange følgere, og jeg kan komme ud med mine budskaber og på den måde kan promovere mig selv. Og nu lever jeg af at promovere mine produkter og shine mine klienter, og det er jo fantastisk, fortæller Gustav, der til sidst i programmet giver sin vurdering af, hvorfor nogle reality-deltagere bliver husket, mens andre går i glemmebogen.

– Det handler om at være unik og anderledes og give noget, som folk vil se, forklarer Gustav.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg giver første smugkig på ‘Robinson 2021’

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

Læs mere om