Sonny om nyt projekt: Det kommer fra hjertet

Sonny kalder de sidste 13 år i Los Angeles for en personlig rejse.

Af Mikkel Pasztor - 4. november 2022 kl. 6:55

Han er aktuel hver fredag som det sidste nye medlem af dommerpanelet i ‘Vild med dans’, hvor han deler ud af sin danseerfaring.

For ikke så længe siden kunne vi også fortælle, at Sonny havde et album, der var lige ved at være på trapperne, og nu har hans album været ude i et stykke tid, så HER&NU fik forrige fredag en snak med ham om, hvordan folk har taget imod det nye album.

LÆS OGSÅ: Se det søde billede: Jens The Beast skal være far

– Folks reaktioner har været fantastiske. Det er dejligt at være i Danmark, for jeg har udgivet musik i flere år, men i Danmark har man ikke været helt in tune (opdateret, red.) med hvad, jeg har udgivet de sidste fem-seks år, så det var planen, at I også skulle høre, hvad jeg har gået og lavet i den her tid, fortæller han til HER&NU.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Thomas Blachman er blevet far igen

Sonny har tilbragt de sidste 13 år af sit liv i USA, hvor han har drevet sit eget danseakademi i Los Angeles, men de fleste danskere ved nok ikke, at han også har bruget meget tid på musik.

– Jeg har brugt meget energi i USA, hvor det meste af mit publikum har været, og hvor min musik har fået 50 millioner views og streams, så jeg har været på en personlig rejse, fortæller han om sine år i udlandet.

Det kommer fra hjertet

Og ligesom Sonny elsker at undervise og have kontrol i dansen, så har han også fuld kontrol over sin musik.

– Jeg skriver selv min musik og producerer det med min bedste ven. Jeg skriver selv musikvideoerne og redigerer dem, så jeg er total hands on. Hvis du ser noget, jeg har lavet, så kan du stole på, at det kommer fra hjertet, fortæller han med et smil.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-stjerne åbner op: Min krop siger fra

En del af min identitet

Selvom navnet Fredie-Pedersen er kendt for at være en del af den danske danseelite, så fortæller Sonny, hvorfor musikken har så stor en betydning for ham.

– Musik går hånd i hånd med dans. Siden jeg var lille, er jeg blevet sendt til sang og til klavertimer, og jeg udgav mit første album i 2000, så det har altid været en del af min identitet. Dansen er basen, jeg kommer fra, men musikken er en del af min identitet, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Vejrværtens vilde forvandling: Jeg har tabt mig 24 kg

Sonnys album ’10´s’ er ude nu, og er du mere til dans end til musik, kan du se mere til ham i aften kl. 20.00, når der er semifinale i ‘Vild med dans’.