Sonny efter ‘Vild med dans’: Dét skal jeg nu

Sonny har noget derhjemme, han savner lidt ekstra.

Af Mikkel Pasztor - 12. november 2022 kl. 8:55

Det kom som en glædelig overraskelse, da det blev annonceret, at Sonny Fredie Pedersen skulle være dommer i ‘Vild med dans’. Mest af alt fordi, Sonny har boet 13 år i USA, hvor vi har kunnet følge med i hans liv på afstand.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Sunnvá har født

Og selvom det har været godt at være “hjemme” i Danmark, så fortæller han til HER&NU, at han skal “hjem” til Los Angeles.

– Jeg skal hjem til mit hus. Jeg tror ikke, siden jeg købte det for tre år siden, at det har stået tomt i så lang tid. Det har stået tomt nu i fire måneder, så jeg skal hjem og se til mine planter. Jeg er blevet plante aficionado, det skal du ikke sige til nogen, siger han med et grin og fortsætter:

– Men ja, jeg skal hjem og se til huset, og så tror jeg, at jeg skal slappe lidt af. Jeg har også noget andet arbejde, jeg skal lave, men jeg tror, jeg giver mig selv en rigtig god juleferie i år… det har jeg lyst til, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg: Sådan er det at møde deltagerne efter Robinson

Hvorvidt Sonny er at finde i dommerpanelet i næste sæson af ‘Vild med dans’, er op til TV 2. Sonny har selv givet udtryk for, at han i hvert fald er frisk på at vende tilbage.