Sonny afslører sød historie bag finale-jakken

Sonny havde en meget særlig jakke på til finalen i ‘Vild med dans’.

Af Rikke Lynge - 12. november 2022 kl. 10:55

Sonny Fredie Pedersen havde en særdeles farverig jakke på til gårsdagens finale af ‘Vild med dans’. De der kan huske programmet ‘Ingen slinger i valsen’ med familien Fredie Pedersen vil måske få associationer til faren Mickeys farverige hawaii-skjorter i programmet.

Det er da også faren, Mickey, der står bag aftenens jakke. Han har i hvert fald del i det, det afslører Sonny til HER&NU.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Brød sammen efter freestyle

– Jeg mindes, at jeg var omkring 16-17 år, hvor jeg fik den (jakken red.) af mine forældre. De havde været på en rejse, og så havde de den med hjem, men den var for stor, og så var den også meget prangende, fortæller Sonny og fortsætter:

– Så jeg fik den aldrig rigtigt brugt. Så den har bare været her i Danmark i et skab helt inde bagved, og jeg havde egentlig glemt den.

LÆS OGSÅ: HER ER DE: Vinderne af ‘Vild med dans’ 2022

Men da Sonny manglede noget særligt til finalen, kom forældrene i tanke om jakken.

– Nu sidder den perfekt, og den ryger med mig til USA nu, afslører Sonny, der er blevet mere end glad for den farverige jakke.

LÆS OGSÅ: Sonny efter ‘Vild med dans’: Dét skal jeg nu