Sonja støttede Margrethe: Royal venindehygge

Dronning Margrethe havde opbakning fra sin veninde og familie til repremieren på ‘Nøddeknækkeren’.

Af Katrina Rosendal - 3. december 2022 kl. 11:55

Det var en stor aften for dronning Margrethe, da hun i sidste lørdags kunne overvære repremieren på ‘Nøddeknækkeren’ i Tivolis Koncertsal.

LÆS OGSÅ: Kronprinsen i Frankrig uden at tale med prins Joachim

Traditionen tro er det nemlig majestæten, der har lavet både scenografi og kostumer til forestillingen.

Dronningen var klædt i en skinnende rød nederdel, som hun har båret ved flere lejligheder tidligere. (Foto: Keld Navntoft/Tivoli)

Stik imod traditionen var der dog denne gang mødt royal støtte op fra Norge. Margrethes nære veninde dronning Sonja var fløjet til Danmark for at være til stede under juleballetten, og det var tydeligt at se, at de to nød hinandens selskab. Således sad veninderne side om side i salen og kunne også følges til og fra pausen, der blev tilbragt i restauranten Gemyse.

LÆS OGSÅ: Danskerne raser over kongehuset: Det er utroværdigt

Foruden dronning Sonja, 85, var også kronprinsparret og deres to yngste børn, prinsesse Josephine og prins Vincent, mødt op for at vise farmor deres støtte.

Artiklen fortsætter under billederne…

Josephine så særligt smart ud i en kjole fra Michael Kors og med en fin skuldertaske. (Foto: Lars E Andreasen)

Mary, 50, og Frederik, 54, nød en dejlig aften sammen med deres 11-årige tvillinger, Vincent og Josephine. (Foto: Keld Navntoft/Tivoli)

Danmarks 82-årige majestæt modtog efter forestillingen stående applaus fra et veloplagt publikum, mens hun nejede dybt på de skrå brædder sammen med resten af holdet.

LÆS OGSÅ: Joachim modtaget som en konge: Klar til nyt liv

Det er femte gang, at balletten bliver afholdt i Koncertsalen i et julepyntet Tivoli, der sørger for den helt rette stemning.