Sommerens store hit? Fie Laursen klar med ny musikvideo

Musikvideoen til bloggerens nye sang er nu på gaden.

Af Jonas Sand - 29. juli 2017 kl. 18:56

Det var en glad Fie Laursen, der tidligere på måneden smed sin nye single, ‘Justin’, på gaden. Siden har sangen i den grad delt vandene, ligesom bloggeren selv gør, og enten hader eller elsker folk den.
Men Fie Laursen har i hvert fald ramt en målgruppe med sin sang. Det viser 1,2 millioner afspilninger på Spotify tydeligt, og nu er musikvideoen til sangen på gaden. Den har i skrivende stund i løbet af mindre end 24 timer haft 80.000 visninger.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen i stor sorg: Hvil i fred, min engel
Som Fie Laursen allerede tidligere har afsløret, så medvirker ‘Paradise Hotel’-deltageren Jonas Ptak i videoen, efter de i en periode forsøgte at få folk til at tro, at de var blevet kærester. Han spiller den fuckboy, som bloggeren igennem sangen synger om.
I videoen over artiklen kan du se musikvideoen til sangen ‘Justin’, der altså er Fie Laursens bud på sommerens store hit. Hvad mener du? Giv din mening til kende i afstemningen herunder:

Hvad synes du om Fie Laursens nye sang?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Fie Laursen og Mai Manniche lancerer smykkekollektion
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Her er sandheden om mig og ‘Paradise’-Jonas
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om