‘Sommerdrømme’ mod ‘Nybyggerne’: Se vinderen her

En stor genbrugsduel har kørt hele ugen mellem deltagerne fra ‘Sommerdrømme’ og ‘Nybyggerne’.

Af Rikke Lynge - 16. juli 2021 kl. 11:54

I ‘Go Morgen Danmark’ på TV 2 har der hele ugen været en genbrugsduel mellem vinderne af ‘Sommerdrømme’ 2021 Lambang og Kaspar samt vinderne af ‘Nybyggerne’ 2020 Sunnvá og Martin. De to par skal dyste om at lave gamle møbler om til guld. Helt præcist skal de lave et rundt spisebord og et vitrineskab til den 18-årige studerende Sarah E. Madsen, der snart overtager sin egen lejlighed.

De to par har haft 4 dage til opgaven og et budget på 1.500 kroner.

– Det har været udfordrende – især med tiden. Vi har også haft arbejde og små børn, og små børn bliver syge nogen gange, så vi har fået sove 2,5 time i nat, fortæller Kaspar i TV 2-programmet.

LÆS OGSÅ: Casper afslører: Sådan gik det med mig og Michaela

Sunnvá og Martin har ligeledes været presset på tid og budget.

– Nu har vi ikke to små børn, vi skal passe på, men vi har virkelig været presset. Specielt også i den her varme, der er det hårdt at arbejde ude, fortæller Martin og Sunnvá følger op.

– Budgettet har været rigtig svært at holde, for man skal jo faktisk også bruge en del sandpapir, maling osv., som man ikke lige kan finde i genbrug. Vi har dog overholdt det, slår parret fast.

LÆS OGSÅ: Vinder af ‘Sommerdrømme’: Afsløret af børnene

Lidt nemmere har Kaspar og Lambang haft det med budgettet.

– Vi fandt et grundskab til 100 kroner, og vi har derfor kunne give den lidt mere gas og fyldt skabet med ting, som Sarah kan få med, når hun flytter hjemmefra. Det er lidt det samme, som at man ikke giver en pung uden penge, fortæller Kaspar.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder fødte helt alene: Manden havde corona

Og vinderen er…

Det er Sarah, der skal bruge møblerne, der skal kåre vinderen af genbrugsdysten. Forinden har parrene fået at vide, hvilken stil Sarah ønsker de to møbler i, og det er altså det par, der har ramt plet, der løber med sejren.

Da Marin og Sunnvá først har afsløret deres to løsninger, bliver Lambang og Kaspar presset, men de har alligevel noget unikt at vise Sarah, da deres vitrineskab både indeholder make-up bord og studie-muligheder, mens deres runde spisebord også gemmer på et skjult barskab.

– Vinderen må blive Kaspar og Lambang, fortæller Sarah, mens de to fra ‘Sommerdrømme’ springer op af begejstring.

LÆS OGSÅ: Ærlige Amalie: Jeg råbte af Josephine

Du kan se genbrugsdysten på TV 2 Play HER.