‘Sommerdrømme’-deltager jubler: Skal være ny TV 2-vært

En livslang drøm er gået i opfyldelse for ‘Sommerdrømme’-vinderen.

Af Rikke Lynge - 10. august 2021 kl. 14:11

Lambang Arianto, der vandt ‘Sommerdrømme’ sammen med sin mand Kaspar Arianto, arbejder til daglig som børnelæge, men nu kaster han sig ud i en helt ny stillingsbetegnelse som vært på TV 2.

– Nu kan jeg endelig få lov at råbe (og danse) ud til hele verden, at jeg vender tilbage på skærmen, fortæller Lambang i en video på Instagram, mens han danser rundt med to boremaskiner.

LÆS OGSÅ: Lambang og Kaspar fra ‘Sommerdrømme’: Biologisk far til hver sin tvilling

Lambang skal være ny indretnings- og byggevært på sæson 2 af ‘Mit Nye Værelse’, som rammer børneuniverset Oii på TV 2 Play til vinter.

– Lige om lidt går Malthe Deichmann Duckert, jeg og det sejeste team i gang med at forvandle otte børneværelser til drømmeværelser på tværs af Danmark. Jeg glæder mig helt ustyrligt til at komme i gang, skriver Lambang.

Lambang Arianto fra ‘Sommerdrømme’ (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaards mand med i ‘Robinson’: Lov mig ikke at give op

I forrige sæson var det Sif Steendahl Grandorf fra ‘Nybyggerne’, der gjorde sig i værtstjansen for programmet.

– Kæmpe skud ud til verdens sejeste Sif, som gjorde et vanvittigt flot stykke arbejde i sæson 1. Hun er for nylig blevet mor igen – tillykke mand! – og derfor har jeg fået lov til at tage over, skriver Lambang.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’ er tilbage: Her er de nye deltagere

Lambang har taget orlov for sit job som børnelæge for at opfylde drømmen som vært.

– Det er en livslang drøm at lave børne-tv. Jeg er så mega privilegeret, at Kaspar tager en ekstra tørn med vores egne unger imens. Han har endda lovet at hjælpe mig med at vælge de helt rigtige farver og puder, fortæller Lambang.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus om kæresten: Hun giver mig ro