'Sommerdrømme'-deltager afslører stor hemmelighed: Var gravid under optagelserne

Josefine Vintov har gemt på en stor hemmelighed under optagelserne til boligprogrammet ‘Sommerdrømme’, hun var nemlig gravid og har for nylig født familiens første efterkommer.

Af Rikke Lynge - 24. april 2020 kl. 7:37

Josefine Vintov på 30 år er lige nu aktuel i TV 2’s boligprogram ‘Sommerdrømme’ sammen med sin søster Katrine Vintov på 26 år. De to søstre var sidste sommer seks uger i Hvide Sande, hvor de optog programmet ‘Sommerdrømme’ – et boligprogram, hvor de skal bygge og indrette et helt sommerhus. Under optagelserne bar Josefine på en stor hemmelighed.

Deltagerne i ‘Sommerdrømme’ i Hvide Sande er nu kommet til indretningen af stuen.
Her Katrine og Josefine. (Foto: Jørn Deleuran/TV 2)


– Holdet vidste egentlig godt, at jeg var gravid, men jeg havde ikke lyst til, at det hele skulle handle om dét. Hvis jeg så var lidt træt eller udkørt, så skulle det ikke drejes over på, at jeg også var gravid, fortæller Josefine i dag.
LÆS OGSÅ: IKKE SET I ‘SOMMERDRØMME’: Produktionsholdet måtte træde til
Josefine havde ikke været til den første 12-ugers scanning, da hun startede optagelserne, så alt var meget nyt, og der var ikke mange, hun havde fortalt den store nyhed til, derfor blev det også gjort hemmeligt for seerne. På trods af, at Josefine var i starten af sin graviditet, så lykkedes det hende næsten at være på ligefod med sin søster under hele byggeprojektet.
– Jeg var ret heldig. Det var ligesom om, at den værste kvalme og træthed havde lagt sig lige ugen op til. Når det kom til de tunge ting, der skulle slæbes, så var det selvfølgelig mest Katrine, der måtte tage læsset, fortæller Josefine, og lillesøster Katrine afbryder.
LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Sommerdrømme’-baby på vej
– Du var megasej Jose. Jeg var virkelig overrasket over dit energiniveau og over, at du bare klarede det så godt. Der var lige noget med maden de første uger især, og du havde nogle ting, som du bare ikke kunne spise. Men hvis maden bare blev holdt indenfor det, du ikke fik kvalme af, så gik det altså bare skidegodt.
LÆS OGSÅ: Se deltagerne: Nyt boligprogram giver ‘Nybyggerne’ kamp til stregen

Tænkte over at skjule det

Selvom det var tidligt i forløbet, så havde Josefine tænkt over, hvordan hun bedst kunne skjule det for seerne.
– Jeg havde bare nogle store t-shirts og store kjoler på, så kørte det.
LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Geggo tager graviditetstest
I dag er Josefines datter tre måneder, og hun er den første efterkommer i den næste generation, hvilket også kan mærkes på moster Katrine.
– Jeg er helt forelsket. Det har været en virkelig stor oplevelse. Det er den første baby, jeg er tæt på, og det er en fantastisk rejse at følge, hvad hun kan uge for uge, hvordan hun reagerer på stemmer, og da hun begyndte at smile. Det er bare helt fantastisk.
LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Nybygger’-par venter deres andet barn
Josefine og kæresten Frederik, der til daglig bor på Frederiksberg ved ikke endnu, om datteren skal døbes, da alt også er udskudt på grund af corona. Indtil videre er hun navngivet Andrea efter moster Katrine, som hedder Andrea til mellemnavn.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter omfattende operation: Kirurgen fik et chok