Louise Brylle: Sommer med ekskæresten

Selvom Louise gik fra børnene Julie og Mads’ far for mange år siden, kan de to alligevel enes om, at give deres børn en fantastisk sommer.

Af Maiken Støvring - 21. juli 2014 kl. 12:30

Louise Brylle og hendes ekskæreste Daniel er langt fra den klassiske, ulykkelige skilsmissefamilie. Parret var ungdomskærester og blev sammen forældre til Mads og dernæst Julie.
Men kort efter Julies fødsel gik parret fra hinanden. Det forhindrer dem dog ikke i at have et godt samarbejde med børnene.
– Vi skal alle fire en weekendtur til BonBonLand, og mon ikke det også bliver til flere ture. Det bliver dejligt for børnene at have deres mor og far sammen til noget sjov, fortæller Louise Brylle til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Louise: Jeg er gået fra Jesper
Voksentur til Egypten
Men turen til BonBonLand er langt fra det eneste på programmet for Louise Brylle i år. Som noget nyt skal hun nemlig prøve en børnefri ferie.
– Jeg skal en uge til Egypten med mine forældre og min søster, så det glæder jeg mig meget til. Imens skal børnene være hos deres far, så det bliver også hyggeligt for dem.
Men det er ikke kun for at holde fri, at Louise Brylles børn ikke skal med til ørkenlandet.
– Personligt synes jeg ikke, at man skal slæbe børn med til udlandet før de i hvertfald er 10 år gamle. Heldigvis er der også så mange lækre tilbud i Danmark.
Se med herunder, hvor Louise fortæller om bruddet med Jesper:

 
VIGTIG SOMMER-INFO: Realityportalen udkommer hele juli med en sjov, skør, mystisk eller sød sommerartikel, hvor en kendt realitystjerner fortæller om en helt særlig ferieoplevelse.
LÆS OGSÅ: Kaare Sand: Derfor er ‘De unge mødre’ helt unik
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.