Sofie Lindes familie opdelt: Sådan bliver juleaften

Sofie Linde og familien holder jul for anden gang i aften. Her fortæller hun, hvordan familiens 24. december kommer til at forløbe.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. december 2021 kl. 8:55

Når Sofie Linde og familien i aften fejrer jul, er det for anden gang, for familien har allerede afholdt første del af julefejringen. Det gjorde de lillejuleaften.

LÆS OGSÅ: Julehyggen er stukket af hos Lisbeth og Ralf: Brugt mere end 20.000 kroner

Artiklen fortsættes under videoen med Sofie Linde, der interviewes af Petra Nagel… 

– Jeg skal både holde jul med Joakims familie den ene dag og med min familie juleaftensdag. Den 23. med Joakims familie og den 24. med min familie. Og det er dobbelt op på jul, jeg elsker jul, så det kunne ikke være bedre, siger Sofie Linde under pressemødet for ‘X Factor’ 2022.

At familien holder jul to gange er nok noget, de fleste kan nikke genkendende til, da der jo kan være lidt af en kabale, der skal gå op.

På samme måde kan de fleste også nikke genkendende til ‘X Factor’-værtindens juletraditioner.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitypar går hver til sit

– Vi er jo simpelthen så lige ud af andestegen, som man overhovedet kan være. Vi gør præcis det, alle de andre gør: Vi danser om juletræ, vi spiser risengrød og vi får and og flæskesteg. Og vi glæder os helt sygt meget til gaverne! Min far prøver at syne andenstemme rundt om juletræet, og det lyder sygt kikset, siger Linde og tilføjer:

– Og når vi så bliver enige om, at nu har vi sunget nok, så bliver der pakket gaver op. Og så slår man mave og falder i søvn.

LÆS OGSÅ: Ung mor ulykkelig: Har kæmpet tre år for graviditet

Allerede fra 1. januar 2022 kan man få glæde af Sofie Linde, da hun igen er vært på ‘X Factor’, som altså får premiere på årets første dag. Det er sæson nummer 15 af det populære underholdningsprogram, og for Sofie Linde er det sjette gang, hun tager værtshatten på.

Læs mere om