Sofie Linde siger stop: Træt af at blive misbrugt - Her & Nu

Sofie Linde siger stop: Træt af at blive misbrugt

‘X factor’-værtinden har svært ved at komme misbruget til livs, men hun gør et hæderligt forsøg.

Af Louise Vilsbøl - 14. august 2019 kl. 07:25

Rundt omkring på nettet og især på de sociale medier florerer der en række falske reklamer, hvor kendte mennesker bliver misbrugt for at få deres følgere til at købe diverse produkter, som deres idoler tilsyneladende står inde for.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne
Men det er ikke rigtigt, og nu er ‘X Factor’-værten, Sofie Linde, træt af at se sit ansigt på især slankepiller, og hun forsøger at komme de falske reklamer til livs og samtidig råbe sine 470.000 følgere op med en ny video på Instagram.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde glæder sig: Nummer to er på vej

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre om Remee og Blachmans kamp om lønnen i ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne taler ud: Ville tage mit eget liv
– Kære venner. Min person bliver brugt i en række falske artikler, som florerer på Facebook, til promovere et slankemiddel. JEG TAGER IKKE – OG HAR ALDRIG I MIT LIV – BENYTTET MIG AF SLANKEPILLER! Så bare rolig; Mine deller er der stadig. Jeg har intet med hverken produktet, artiklerne og/eller firmaet at gøre. Køb ikke det lort – og anmeld det meget gerne, hvis I støder på disse opslag. MMMBob og god aften, fastslår Sofie Linde på sin Instagram-profil til videoen.
LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film
I videoen viser hun sin mave frem, mens navlen ser ud til at synge Hansons 90’er-hit ‘MMMBob’,så hun understreger, at hun hverken går ind for mirakelpiller eller vilde forandringer på sin krop, og hun vil ikke forbindes med de reklamer, der florerer.
Efter videoen kan man se to af de falske reklamer, som Sofie Linde altså understreger, at hendes følgere ikke skal hoppe på, men til gengæld opfordrer dem til at anmelde, så hun kan komme misbruget til livs. Se opslaget herunder:
LÆS OGSÅ: Drama hos ‘X-Factor’-dommer: Overrasket af indbrudstyv