Sofie Linde om samarbejdet med dommerne: Det er svært

Fredag aften var det ekstra udfordrende at være vært på ‘X Factor’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. marts 2022 kl. 18:55

Ved årets første liveshow vendte Sofie Linde tilbage til et ‘X Factor’-studie med et dommerbord, hvor dommerne både afbrød, havde svært ved at overholde deres taletid og i det hele taget sendte en del hårde kommentarer og kritik frem og tilbage mellem stolene.

LÆS OGSÅ: Kort efter forlovelsen: Kærligheden brast

Og selvom Thomas Blachman flere gange understregede, at kritikken var konstruktiv, så var der altså i den grad brug for, at Sofie Linde hele tiden styrede ordet og bakkede de unge ‘X Factor’-deltagere op.

Det var på mange måder ikke en mild jobstart for værtinden.

LÆS OGSÅ: Silas Holst: Datteren følger i fars fodspor

– Jeg kan helt klart mærke, at jeg skal lige ind i det igen. Jeg har ikke arbejdet med Thomas Blachman og Martin Jensen bag det dommerbord, og i det her program er der simpelthen så meget passione og menneskelighed, og det kan man mærke på os en gang imellem, fortæller hun efter showet.

Sidste år var det Lise Rønne, der heldigvis havde erfaring fra år 2008, 2009, 2011 og 2012 med sig, og derfor styrede Martin Jensen, Oh Land og Thomas Blachman med hård hånd. Det gjorde Sofie Linde også i fredags, hvor hun tog fat på sin sæson nummer seks.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-par afslører: Klar til flere børn

Alligevel står hun gerne ved, at ‘X Factor’ og især årets dommer-konstellation kan udfordre.

– Jeg synes, det var svært. Det er svært at være programmets ur. Det er det, det har det altid været, i aften var det ekstra udfordrende. Om det er, fordi jeg er lidt rusten, eller det er, fordi jeg bare lige skal vænne mig til drengene, det ved jeg ikke. Men altså – nu er vi i gang, og jeg gjorde det så godt, jeg kunne, siger Sofie Linde med et smil.

LÆS OGSÅ: Anders og Torben dropper papfigurerne: Thailand kalder

Læs mere om