Sofie Linde om graviditeten: Det værste lort, jeg har været igennem

Højgravide Sofie Linde glæder sig ret meget til at føde nu.

Af Louise Andersen - 2. februar 2018 kl. 16:55

Højgravide Sofie Linde vandt onsdag aften prisen som ‘Årets tv-vært’ til ZULU Awards, og det var hun både glad og stolt over. Den altid smilende ‘X Factor’-værtinde er mere end klar til at føde, og det er nok bare et spørgsmål om tid, før lille Trine melder sin ankomst. Det har dog ikke været helt nemt at være gravid.
– Jeg er super utålmodig. Jeg synes, at det er det værste lort, jeg nogensinde har været igennem. Sådan er det bare. Til alle, der ikke ved, hvordan det er at være gravid; det er ligesom en sygdom. Kærlighed til alle de gravide derude, sagde Sofie Linde efter, at hun havde modtaget sin fine pris.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Joakim var alt det, jeg ikke ville have
Graviditeten betød også, at det var lidt begrænset med fejringen af prisen.
– Jeg tror, at jeg vil spise to mækesnitter i aften. På en helt klassisk kedelig måde; når de andre tager til efterfest, så tager jeg hjem og ser et afsnit af ‘Årgang 0’, sagde Sofie Linde, der senere på aftenen afslørede på sin Instagram, at hun og manden, Joakim Ingversen, fejrede den flotte pris med en masse McDonald’s-mad.
LÆS OGSÅ: Kæresten flytter fra Kardashian-søster
Højgravide Sofie Linde håber på, at hun er helt klar, når ‘X Factor’-liveshowsene begynder den 23. februar, for dér er hun med garanti blevet mor for første gang.
– Ja, jeg regner med at være klar. Det er planen. Men man ved jo ikke noget, men det er planen. Vi krydser fingre. Lige nu tænker jeg ikke på andet end at føde. Så må liveshowsene komme bagefter, sagde hun.
Du kan se, hvordan Sofie Linde fejrede sin ZULU Award herunder:


LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathildes søskende: Sådan har vi det i dag
LÆS OGSÅ: Linse Kessler klar med nyt projekt: Jeg har fået verdens bedste idé!