Sofie Linde glæder sig: Nummer to er på vej

Sofie Linde er i gang med en efterfølger.

Af Kenth G. Madsen - 2. marts 2019 kl. 8:58

Sofie Linde blev sidste år mor for første gang, og i den forbindelse udgav hun nemlig sin første bog med titlen ‘Fårking Gravid’, som hun skrev under graviditeten med datteren Trine. Den handlede om livet som utålmodig gravid, hvor man samtidig skal håndtere de mange store omvæltninger.
Men ‘X Factor’-værten glæder sig for tiden, for hun har gode nyheder, hvis du kunne lide hendes første bog. Hun har nemlig nummer to på vej.
– Det er gået rigtigt godt med salget, og nu er jeg gået i gang med nummer to, afslører Sofie Linde til HER&NU.
– Jeg får stadig mails og breve fra kvinder, der siger tak for bogen, og det er en stor glæde for mig. I min næste bog tager jeg hul på det at være mor. Tit har vi kvinder en tendens til at pynte lidt på det at have børn. Men det er også helt ærligt hårdt, så det vil jeg tale om i bogen, som er et relations-manifest, forklarer den 29-årige tv-vært.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘De unge mødre’-deltagerne Dea Louise og Rasmus får hjælp til rengøringen.


SE BILLEDERNE: Hjemme hos Frank fra ‘X Factor’: Forfulgt af tvangstanker

Ser rigeligt til Joakim

Kort før ‘X Factor’ gik live sidste år fik datteren. Derfor missede hun starten af liveudsendelserne og værtskabet blev en kort overgang overtaget af hendes mand, Joakim Ingversen, indtil hun var klar igen.
Sofie Linde må dog undvære sin mand, da han ikke er røget med over til TV2 sammen med flere andre medvirkende. På DR fungerede han i rollen som ”X Factor”-vært på DR-kanalen Ultra. Sofie Linde mener dog nok, at hun kan undvære gemalen.
– Nej vi ser jo rigeligt til hinanden i dagligdagen, så det går nok, griner Sofie Linde, der i øvrigt ikke længere ammer Trine.
– Der bliver mere frihed i år, fordi jeg ikke har min datter med ligesom sidste år. Trine er ret selvstændig og hun synes sikkert, det er sjovere at være hjemme sammen med sit legetøj og Joakim. Så de ser med derhjemme, mens mor er på arbejde.
LÆS OGSÅ: Drama hos ‘X-Factor’-dommer: Overrasket af indbrudstyv