Sofie Linde går kongelig til 'X Factor'-finalen i aften: Klædt på som Dronningen

Sofie Linde er klar med en ny overdådig kjole, når hun i aften skal optræde som vært ved aftenens store ‘X Factor’-finale på TV 2.

Af Kenth G. Madsen - 23. maj 2020 kl. 14:57

Sofie Linde var iført en blomsterdrøm af en kjole, da første del af ‘X Factor’-finalen blev afviklet fredag aften. Men lørdag aften bliver det endnu vildere. Hun vil nemlig være iført en kopi af Dronningens smukke sølvbryllupskjole fra 1992. For mange står dronning Margrethes sølvbryllupskjole som en af de mest eventyrlige og romantiske kjoler, majestæten nogensinde har båret og kreeret af Jørgen Bender. Dronning Margrethe så nemlig ganske og aldeles forrygende ud, da hun ankom til sin og prins Henriks sølvbryllupfest på Fredensborg Slot den 10. juni 1992.

Dronning Margrethe og Prins Henrik ankommer til sølvbryllupsfesten i Fredensborg. (Foto: Jørgen Jessen/Ritzau Scanpix)


– Finalen bliver en hyldest til Dronningen. Faktisk et remake af netop den kjole. Det er min yndlingskjole og den er syet af Morten Ussing, siger Sofie Linde til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne åbner op om svært fortid
Dronningen havde selv været med til at tegne gallakjolen, der var blevet skabt af hele 60 meter tyl.
Ud over kjolen var strøet små, glitrende stjerner lavet af sølvlametta, og det overdådige skørt var underforet med lilla, dybblå og sort tyl, så Sofie Linde ender med at blive helt kongelig i drømmene i hvert fald.
– Vi går fuld royal lørdag, og den bliver flot, lover ‘X Factor’-værten videre.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører pinligt møde med Ed Sheeran

Brudevals under regentparrets sølvbryllup på Fredensborg Slot. (Claus Bjørn Larsen/ Ritzau Scanpix)


Sofie Linde er kendt for at kaste sig ud i de flotteste og farverigeste kreationer i ‘X Factor’-sammenhæng, og aftenens kjole kommer til at overgå de vildeste prinsesse-drømme. Fredag aften måtte den gravide Oh Land klædt på i en drøm af en pink kjole fra Brøgger se sig slået af Sofies blomsterkjole med inspiration af foråret og ‘maj du søde milde’.
– Ja, jeg er jo blevet overgået på kjolen, erkendte Oh Land smilende fra dommerbordet.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Sofie Linde vender tilbage som ‘X Factor’-vært