Sofie Linde efter 'X Factor' liveshow: Det var på alle måder den underligste aften

ikke meget var, som det plejede i gårsdagens ‘X Factor’ liveshow, og det kunne værten Sofie Linde tydeligt mærke.

Af Rikke Lynge - 7. marts 2020 kl. 8:54

Bølgerne gik højt i gårsdagens liveshow, men det var ikke blandt publikum, for dem var der ingen af. Det var tværtimod dommerne, der fik pulsen til at stige hos den ellers altid smilende vært Sofie Linde, der måtte tale med store ord, da Blachman skulle give sin stemme.
LÆS OGSÅ: Benjamin og Tanne fra ‘X Factor’ byder op til dans: Aktuelle i Melodi Grand Prix
Ankerstjerne havde forinden stemt Kali hjem, og inden Oh Land skulle give sin stemme, var det Blachmans opgave at pege på enten Kali eller Ilona som ude af ‘X Factor’. Blachman trak den i langdrag og kaldte Ilona for Elinora, og så kom han til at stemme Kali ud, men ville egentlig stemme modsat af Ankerstjerne, så Oh Land selv kunne afgøre valget. Den store forvirring førte til store ord fra værten.

Der blev talt med store ord fra Sofie Linde, der ikke er bange for at sige Blachman imod. (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)


– Jeg er skide sur på jer lige nu, jeg synes faktisk ikke, det er okay, der står to mennesker heroppe. Thomas nu tager du en beslutning, for det er ikke okay det her.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerner født som tvillinger: Derfor harmonerer vi
Blanchmans valg faldt derfor på Ilona, så Oh Land selv kunne afgøre, hvem hun skulle have med sig videre i programmet – Oh Land stemte Kali ud af ‘X Factor’.

Coronavirus ødelægger ‘X Factor’

TV 2 har taget Statsministerens anbefaling til sig om at aflyse deltagelse ved over 1000 personer samt opfordringen til ikke at give hånd eller kramme. Derfor var der ingen publikum til tredje ‘X Factor’ liveshow, og iblandt deltagere, dommere og vært er der blevet opfordret til ikke at kramme.
LÆS OGSÅ: Ung mor har fået lavet ny numse
– Jeg synes da, at det var mærkeligt. Deltagerne står på scenen og giver sig fuldt ud, og det er en grænseoverskridende situation for dem, så man har lyst til at kramme dem og sige “godt gået”, fortæller Sofie Linde lige efter showet og afslører, hvordan de er kommet uden om krammene på en god måde.
– Vi har lavet corona-krammer hele dagen, hvor vi ikke har rørt ved hinanden, så vi har krammet af på den antibakterielle måde.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne aflyser bryllup

‘X Factor’-deltagerne spillede for en tom sal til fredagens liveshow. (Foto Lasse Lagoni/TV 2)


Sofie ved ikke, om hun bevist gjorde noget for ikke at komme til at kramme deltagerne, men hun ved, at det ikke kun var krammene, der manglede. Publikum manglede også og hele stemningen var bare anderledes.
– Det var på alle måder bare den underligste aften, fortæller Sofie Linde, der kørte showet hjem uden publikum.
LÆS OGSÅ: Ikke vist i ‘Forsidefruer’: Derfor var stemningen akavet under modeshow
– Jeg synes, at det var virkelig svært. Mit hold, som er mig og deltagerne er jo også drevet af, at der kommer klapsalver og selvtillid. Og i forhold til mit job er jeg afhængig af, at der kommer klapsalver i forhold til timing. Og så synes jeg bare, at det var helt underligt, at når deltagerne havde givet, alt hvad de har, og man så hverken må kramme, eller der kommer klapsalver. Derfor måtte vi finde en dåseklapsalve (lydfil af klapsalve red.) frem fra gemmerne, fortæller Sofie.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjernen Alma var enebarn: Nu er jeg storesøster