Sofie Linde afslører nyt tv-program med familien

Sofie Linde og familien har gang i et nyt projekt, og de tager seerne med på første række.

Af Louise Vilsbøl - 23. august 2021 kl. 16:09

Det er næppe gået nogen følgeres næse forbi, at Sofie Linde og hendes mand, Joakim Ingversen, er vilde med boligindretning og ofte tager nogle lidt skæve valg, som de færreste nok havde fundet på. Derfor har de da også en Instagram-profil, der er dedikeret til deres hus.

LÆS OGSÅ: Amalie om børnenes far: Vi elsker hinanden!

I juni måned blev parret dog dobbelte husejere, da de også købte et ældre hus på Langeland, som i den grad ser ud til at trænge til en kærlig hånd. Nu afslører Sofie Linde dog, at deres projekt i det sydfynske øhav ikke kun er en hobby – renoveringen kommer nemlig til at foregå med et kamerahold i nakken.

–  Flere af jer har spurgt, om der mon kommer et program omkring vores renovering på Long Island.. Og det gør der, sørme så. Men hvad pokker skal det hedde? Man kunne kalde det ‘Bygge Bambi på Glat Is’, ‘Long Island Leif’ – ja, mulighederne er mange. Hvad tænker I?, skriver Sofie Linde på Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter brystoperation: Mathilde afslører kærestens reaktion

Og TV 2 bekræfter overfor Se & Hør, at de er i gang med at lave et program med Sofie Linde omkring renoveringsprojektet, så mon ikke det kommer på TV 2 eller TV 2 Play inden længe.

Se Sofie Lindes opdatering, og følg med i renoveringen herunder:

LÆS OGSÅ: Nynne efter anklager om vold: Lad Robert væreSofie 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofie Linde (@lindes_hus)

Læs mere om