Sofie Linde afslører graviditetscravings - Her & Nu

Sofie Linde afslører graviditetscravings

Man har før hørt, at gravide kvinder får lyst til de skøreste ting. Nu fortæller Sofie Linde, hvad hun har af graviditetscravings.

Af Louise Andersen - 3. september 2017 kl. 14:55

Det er ofte set, at gravide kvinder får lyst til at spise de skøreste ting, netop fordi de er gravide. Sofie Linde og kæresten Joakim Ingversen venter sammen deres første barn, og nu fortæller Sofie Linde, hvilke cravings hendes graviditet har medført.
– Jeg har faktisk ikke cravings, jeg ikke har haft før. Wienerbrød, men det har jeg altid haft. Vi bor lige ovenpå en bager, så vi kan dufte, når de bager, men ellers ikke endnu, fortæller ‘X Factor’-værtinden.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde: Graviditeten var ikke planlagt
Sofie Linde er netop vendt tilbage i rollen som dén, der holder styr på dommere og deltagere i ‘X Factor’, for der har lige været afholdt auditions til den nye sæson.
– Det er mega fedt, at vi er gået igang igen. Og det er lidt specielt, fordi det er sidste sæson. Stemningen er ret intens, og folk er vild glade, men også sådan lidt: Uha, du er det sidste gang, så skal vi huske at nyde det, så det er rigtig fedt, fortæller hun.
Du kan endnu engang se Sofie Linde holde styr på tropperne, når ‘X Factor’ løber over skærmen på DR1 i starten af det nye år.

LÆS OGSÅ: Gravide Sofie Linde udskyder bryllup

LÆS OGSÅ: Sofie Linde og Joakim Ingversen: Vi skal være forældre
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.