Søsters julegave: Du skal være med i ‘Landmand søger kærlighed’

Landmand Christian tilmeldte sig ikke selv programmet.

Af Rikke Lynge - 31. august 2021 kl. 19:30

Christian på 30 år havde aldrig selv tilmeldt sig et datingprogram på TV 2, så havde det ikke været for lillesøster Pernille, så var han ikke med.

– Det er min søster, der har tilmeldt mig. Jeg fik en planche i julegave foran hele familien, hvor der stod, at jeg var meldt til. Hun havde sat en masse billeder på fra de tidligere ‘Landmand søger kærlighed’ sæsoner. Mailen med hendes tilmelding var også på planchen, fortæller Christian, der hurtigt lagde to og to sammen.

LÆS OGSÅ: Homoseksuel landmand var i tvivl om deltagelse: Jeg sagde nej

Christians fødselsdagsgave fra sin søster (Foto: Privat)

Til at starte med blev Christian stille, men så måtte han også fortælle sin søster Pernille sin ærlige mening.

– Jeg sagde til hende, at det skulle jeg ikke være med i, og det kunne hun godt glemme alt om, men så skulle jeg jo give et svar til TV 2, og jeg ringede til dem og fik en snak om hvordan og hvorledes. De fortalte mig, hvad det gik ud på, og hvor lang tid det tager. Det med tiden var min største bekymring, for rammer det lige midt i en sæson, så er det svært at rive en dag eller to ud, men det fik vi lige så stille bokset på plads, så det lykkedes, fortæller Christian, der derefter genovervejede sin tilmelding igen.

LÆS OGSÅ: Mikkel om Amalie: Det er synd for vores piger

– Hvis jeg kun går herude på gården for mig selv, så kunne jeg gøre det mange år endnu. At der har været Corona, og man ikke er kommet ud og har mødt så mange mennesker, det gjorde også beslutningen endnu nemmere. Der har jo ikke været så mange sociale arrangementer, så det var en god mulighed for at skubbet lidt gang i alting igen, fortæller Christian, der faktisk endte med at blive glad for sin søsters initiativ.

– Sommetider skal man jo bare have et spark for at komme i gang, fortæller den uge landmand.

LÆS OGSÅ: Uffe Holms søn springer ud som skuespiller

Christian overtog gården med 350 kvadratmeter stuehus for et år siden, og søsteren var bekymret for, at han gik for meget rundt derude alene, hvilket Christian godt kan følge hende i, og han er enig i, at det næste step er at få en kæreste at dele livet med.

– Jeg har jo opnået en rigtig stor del af det, jeg gerne vil arbejdsmæssigt, og jeg har fundet det sted, jeg gerne vil bo, så det er jo et spørgsmål om at få indfriet det næste step, som er at få en og dele livet og tosomheden med, slutter Christian.

Følg Christians kamp for kærligheden i ‘Landmand søger kærlighed’ hver tirsdag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par er blevet kærester