Søren Mallings store chance: Tæt på rolle i ’James Bond

Skuespilleren mener selv, at han er skabt som skurk.

Af Nikolaj Vraa - 17. oktober 2020 kl. 19:54

Rollen som en af skurkene i den nye James Bond-film ‘No Time To Die’ var indenfor rækkevidde, men glippede desværre i sidste øjeblik for Søren Malling, der lige nu har succes som drabschefen i TV 2’s ‘Efterforskningen’.

– Der er jo masser af grunde til, at man får en rolle eller ej. Man kan vælge at blive ked af det, men det er jeg faktisk ikke, har Malling sagt til B.T.

Tidligere har både Mads Mikkelsen, Ulrich Thomsen og Jesper Christensen haft prominente roller i ‘Bond’-filmene, men hvor stor Mallings rolle skulle være, er endnu uklart. I ‘No Time To Die’, der får premiere den 2. april 2021, medvirker dog en anden dansk skuespiller. David Dencik spiller videnskabsmanden Valdo Obruchev, der bliver kidnappet af skurken Safin, spillet af Rami Malek, som mange har set som Freddie Mercury i ‘Bohemian Rhapsody’.

LÆS OGSÅ: Janni taler ud om skænderi med Karsten Ree: Jeg bliver sindssyg

Ikke opgivet drømmen

56-årige Søren Malling har bestemt ikke opgivet at indskrive sig i rækken af danske skuespillere, der på det hvide lærred har gjort det surt for 007. Derfor har han også fået sig en international agent, der skal hjælpe med at få den i hus til den næste film.

– Jeg er skabt som skurk. Måske har mine forældre trykket på en eller anden knap, før de lagde sig ned og gennemførte et samleje. Jeg er født til at være skurk, og jeg synes, det er mere interessant, for helten er ofte en unuanceret flødebolle. Det skal være ham, der siger de rigtige ting. Skurken er interessant, ikke fordi han er usympatisk, men hvis man kan tage the bad guy på sig og alligevel skabe sympati for ham, har Søren Malling sagt til Euroman.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie bryder tabu: Jeg nyder tiden uden mine børn

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter

Læs mere om