Sønderknust Christel vil ikke mere: Få mig væk herfra!

Af Caroline Grønne Wigdal - 29. oktober 2020 kl. 10:00

Allerede inden kærlighedstesten er Christel opløst i tårer og fortæller, at hun har en dårlig mavefornemmelse. Det skyldes, at Teitur er taget på en fjerde date med Anna. Det er ikke sket før ved nogle af de foregående dates, hvor den tidligere ‘Paradise’-vinder har givet klart udtryk for, at han ikke var fristet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem

Men denne gang er han meget fristet.

Det hele kan man for tiden følge i ‘Singletown’, der viser, hvordan Teitur og Christels forhold tilbage i sommeren lige så stille går i opløsning, fordi Teitur date for date blev mere og mere forblændet af Anna.

Til selve kærlighedstesten går det helt galt.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager skylder 1,3 millioner: Kæresten trækker sig fra programmet

Det er ikke meget, man ser til dette smukke smil i ‘Singletown’. (Foto: Janus Nielsen)

– Jeg er så chokeret over, at jeg er kommet så langt i processen, og så står jeg her med valget, som er lige så svært, som det var fra starten, siger en berørt Teitur, da han skal vælge, om han skal vise Christel en tom boks eller en med et hjerte i.

For med det vil han vise hende, om de kan forlade realityprogrammet som et par, eller om han vil fortsætte med at leve som Christels eks.

LÆS OGSÅ: Amalie i ny strid: Jeg er rigtig ked af de nye sæsoner ‘Forsidefruer’

Før Teitur træffer sit valg, viser Christel ham sin boks med et hjerte i, og hun fortæller ham, hvor højt hun elsker ham, og at hun slet ikke kan se sit liv uden at have ham ved sin side.

Valget får Christel til straks at forlade det hele med kameraet i hælene.

– Få mig væk. Jeg vil ikke mere, græder hun.

Se kærlighedstesten herunder. Se hele afsnittet på Dplay søndag den 1. november klokken 10.00, hvor der er sæsonafslutning på ‘Singletown’.

LÆS OGSÅ: Rachel efter svært brud: Hjem til mor

Christel sætter ord på, hvad hun tænker om at Teitur tager på date nummer fire. Se hele afsnittet på Dplay fra på søndag den 1. november klokken 10.00.