Sød musik hos realitypar: 'Paradise'-Daniel har fundet sin shewolf

Daniel og Camilla har fundet noget særligt i hinandens selskab, som på mange måder minder om mere end et venskab.

Af Rikke Lynge - 18. marts 2020 kl. 8:58

Der er for tiden sød musik mellem Daniel fra dette års ‘Paradise Hotel’ og Camilla fra dette års ‘Ex on the Beach’, der for en måned siden mødte hinanden til en fælles fest.
– Musikalsk kan musikken ikke lyde eller føles bedre, end den gør lige nu, fortæller Daniel til Realityportalen og fortsætter:
– Jeg er slet ikke vant til det her, men den følelse, hun giver mig, gør, at jeg er nødt til at tage chancen med hende og åbne lidt op. Jeg har altid ledt efter min shewolf, som vil løbe med mig i medgang og modgang, hvilket hun har sagt ja til.

Camilla på den røde løber til premierefest på ‘Ex on the Beach’ 4. Foto: Janus Nielsen


LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Nicklaes gør det forbi
Med de ord kan det næsten lyde som om, at Daniel har friet til Camilla, men ikke engang titlen kærester kan komme ud over parrets læber til trods for, at Camillas kærlighed til Daniel er meget gengældt.
– Der er rigtig sød musik imellem Daniel og jeg. Han er bare alt, hvad jeg har manglet og har brug for i mit liv, siger Camilla til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Mikkel om mødet i ‘Ex on the Beach’: Amanda burde være single

Derfor passer vi godt sammen

Daniel og Camilla er begge meget enige i, at de er det helt rigtige par, og at de er gode for hinanden, da de deler samme værdier, livssyn og minder meget om hinanden.
– Vores pingpong er genialt. Og dét, at han er nede på jorden og hviler i sig selv, er en egenskab, som jeg vægter højt, fortæller Camilla.
LÆS OGSÅ: SE HER: En gæst efterlades i stor fare på ‘Paradise Hotel’
Daniel, der går meget ind for loyalitet og ægthed, er meget tilfreds med sin nye kærlighed.
– Hun har alle de egenskaber. Men noget af det vigtigste er, at hendes fødder er solidt plantet på jorden, og hun lader ikke hendes “fame” stige hende til hovedet. Jeg ser normalt ikke reality, men jeg har fulgt med i ‘Ex on the Beach’ alene på grund af hende. Vi er to store personligheder, hvilket gør det smukt og unikt, fastslår Daniel.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe: Jeg havde kronisk stress i Mexico

Klar til at blive bonusfar

Camilla har fra tidligere forhold en søn, men det lader ikke Daniel skræmme, at der følger endnu en mand med i Camillas liv, og han er klar til at indgå rollen som bonusfar.
– Det er ikke en rolle, som jeg ikke har været i før, så det ser jeg ikke som et problem.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er igen single
Daniel og Camilla vil ikke kalde sig kærester, selvom der tydeligvis er en stor flirt kørende og romance i luften.
– Det hele er sket meget uventet, men jeg er taknemlig for, at det er en mand som Daniel, som har stjålet mit hjerte, siger Camilla, som ikke vil sige noget om, hvorvidt parret er kærester.
– Det eneste, vi ved, er, at vi elsker hinandens selskab, fortæller Daniel.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie lykkelig gravid: Jeg troede ikke, det var muligt