SNEAK PEEK på Netflix' første danske produktion 'The Rain' - Her & Nu

SNEAK PEEK på Netflix' første danske produktion 'The Rain'

Se traileren på ‘The Rain’, som er Netflix’ første danske produktion nogensinde.

Af Louise Andersen - 4. februar 2018 kl. 17:55

I foråret 2018 har den første danske Netflix-produktion nogensinde premiere. Titlen er ‘The Rain’, og rollerne er besat af nogle af Danmarks største skuespiltalenter, bl.a. Mikkel Boe Følsgaard, Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Angela Bundalovic og Lars Simonsen.
LÆS OGSÅ: Kærlighed og skandaler i erhvervslivet: Dét skal du se på Netflix!
‘The Rain’ er en postapokalyptisk serie om universelle temaer som coming of age, den første kærlighed, jalousi og overlevelse.
Civilisationen, som vi kender den, er forsvundet. Seks år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, tilslutter et ungt søskendepar sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted. De håber alle, at søskendeparrets far er et sted derude med svar. Udenfor det civiliserede samfunds regler har hver af de unge medlemmer af gruppen frihed til at være, den de vil. Men de kæmper med sig selv og det faktum, at der selv i en post-apokalyptisk verden er kærlighed, jalousi, overgangen fra barn til voksen og alle de problemer, som de troede, de havde efterladt, da civilisationen forsvandt.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause
‘The Rain’ er skrevet af Jannik Tai Mosholt og skabt sammen med Esben Toft Jacobsen og Christian Potalivo. Serien er produceret af Miso Film, og den har altså premiere i foråret 2018.
Du kan få et sneak peek på serien i traileren herunder: 

LÆS OGSÅ:Linse Kessler klar med nyt projekt: Jeg har fået verdens bedste idé!
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Julie og Sonny stopper i ‘De unge mødre’