Snart kan du streame ALLE Harry Potter-filmene – og denne gang er det sandt

Nu for du alligevel mulighed for at komme med ind i J.K. Rowlings magiske univers.

Af Jonas Sand - 23. november 2018 kl. 16:58

De sociale medier gik i selvsving tidligere i år, da der startede et rygte om, at alle Harry Potter-filmene ville blive tilgængelige på streamingtjenesten Netflix den 1. november. Rygterne spredtes hurtigt over de sociale medier, hvor både folk i Danmark og resten af verden jublede over muligheden for at streame alle de populære troldmandsfilm.
LÆS OGSÅ: Manipulation og vanvittige dramaer: Kom med bag kameraet på vildt datingprogram
LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, at Adam fra ‘De tre Wichmanns’ altså IKKE er ham fra Harry Potter-filmene.


LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-skaber klar med ny, vild serie
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn
Der ventede dog de fleste fans en slem skuffelse, da datoen blev den 1. november. Det viste sig nemlig, at det kun var fans i Frankrig og Belgien, der fik mulighed for at streame filmene på Netflix. Men nu er der gode nyheder, for inden længe får du faktisk alligevel mulighed for at komme ind i J.K. Rowlings magiske univers.
På streamingtjenesten C More bliver alle otte film om Harry Potter og hans liv på troldmandsskolen Hogwarts nemlig tilgængelige den 13. december, og de lange juledage kan du derfor bruge på fordybe dig i den magiske verden. Her kan du komme med helt fra første skoledag i ‘Harry Potter og De Vises Sten’ til historiens afslutning i ‘Harry Potter og Dødsregalierne’. Det oplyser C More i en pressemeddelelse.
Hvis du ikke kan få nok magi og Harry Potter-universet, så kan J.K. Rowlings oscarbelønnede fantasyeventyr ‘Fantastiske skabninger og hvor de findes’ også opleves på C More allerede nu.
Du kan se alle otte film om Harry Potter den 13. december på C More.
LÆS OGSÅ: Nu kan du streame ny sæson af ‘NCIS’
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om chok: Barnets far har en anden kæreste