Christiane drømmer om Melodi Grand Prix

Den erfarne Tv-vært vil meget gerne have jobbet som værtinde til dette års Melodi Grand Prix.

Af Dan Bjerggård - 26. januar 2014 kl. 10:16

Danmark skal i år været værtsnation for det europæiske Melodi Grand Prix, og jobbet som værtinde er lige noget for Christiane Schaumburg-Müller.

-Det er en rolle, som jeg rigtig gerne vil have, hvis jeg får den tilbudt. Dog har jeg endnu ikke hørt noget, så jeg ved ikke, om det skulle blive mig, fortæller TV-værten til Realityportalen.dk.

Det charmerende kvinde har da også taget hele Danmark med storm som vært på blandt andet ’Vild med dans’, men om hun også bliver vært på det europæiske melodi grand prix er endnu uvist. Hun mener dog selv, at hun har noget at byde på.

-Som vært vil jeg kunne tilbyde fransk-kundskaber, sang, dans og en god portion humor, fortæller hun inden hun bryder ud i sin karakteristiske latter.

 LÆS OGSÅ: Stjernerne: Derfor er smykker vigtige

Vil ikke være vært for enhver pris

Det er DR, der står bag produktionen af det europæiske Melodi Grand Prix i år, og hvis de vil have Christiane som vært, skal de være hurtigt ude.

-DR må efterhånden være så langt henne i processen, at de har bygget et show op, og derfor kun mangler nogle værter at smide ind. Det ved jeg ikke, om er noget for mig, fortæller hun og uddyber:

-Jeg kan bedst lide, at jeg kan være med til at sætte mit eget præg på de projekter, som jeg er med på, så jeg synes, at tiden er ved at ebbe lidt ud. Jeg vil i hvert fald ikke være vært for enhver pris.

Så skulle den yndige Christiane blive tilbudt en værtsrolle, så er hun endnu ikke klar over, hvad hendes svar vil være.

-Det vil være en fantastisk rolle, men nu må vi se, om jeg overhovedet bliver tilbudt den, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Christiane har stor succes som forfatter

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.