SMUGKIG: Se 'De unge mødre på slottet' allerede nu

Allerede nu kan du se de fire specialprogrammer af reportageserien.

Af Jonas Sand - 7. januar 2019 kl. 12:55

Realityportalen kunne starte året med at afsløre, at den nye sæson af ‘De unge mødre’ ville få premiere tirsdag den 29. januar, mens man ugen før – helt præcis 21., 22., 23. og 24. januar – også vil kunne se de fire store specialafsnit ‘De unge mødre’ på slottet på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan få et smugkig på ‘De unge mødre på slottet’


LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om fødslen: Derfor fødte jeg på hospitalet
Men hvis du synes, at det er alt for lang tid at vente, så har vi gode nyheder til dig. Allerede nu kan du nemlig se alle fire afsnit af ‘De unge mødre på slottet’, hvis du har en bruger på streamingtjenesten Dplay. Her er de allerede tilgængelige, selv om der altså fortsat er to uger til, at de første gang bliver sendt på tv-skærmen.
I ‘De unge mødre på slottet’ får seerne lov til at følge Nanna Eliasen, Luna Munk, Martinna Petersen og Simone Pedersen, der alle har sagt ja til at medvirke og gennemgå forskellige udfordringer – uden at kende udfordringerne på forhånd. De fire unge mødre får blandt andet besøg af ‘Vild med dans’-stjernen Michael Olesen, kokken Thomas Rode og realitystjernen Gustan Salinas, som alle skal hjælpe dem med forskellige ting.
Bubber er vært og guider både seerne og mødrene igennem det hele, mens de kaster sig ud forskellige udfordringer og prøvelser, der gerne skulle hjælpe dem med at udvikle sig.
Du kan se de fire afsnit af ‘De unge mødre på slottet’ allerede nu på Dplay
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om chok: Barnets far har en anden kæreste
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa afslører ny diagnose: Jeg er psykopat