SMUGKIG: Populær 'Paradise'-babe forlader hotellet i aften - Her & Nu

SMUGKIG: Populær 'Paradise'-babe forlader hotellet i aften

SPOILER ALERT! Hvis du ikke vil vide, hvilken ‘Paradise’-babe, der forlader hotellet, skal du ikke læse videre.

Af Emilie Holm Egebro - 11. juli 2019 kl. 11:31

I går mistede Louise sin partner Kasper på ‘Paradise’, og selvom det så sort ud, fik hun en chance for at redde sig selv på hotellet.
Louise skulle nemlig lægge en af de andre pigers billede i urnen, og hvis ingen af pigerne smadrede urnen, ville personen på billedet ryge ud. Hvis en anden pige, end hende på billedet, smadrede urnen, var det vedkommende selv, der skulle forlade hotellet, men smadrede pigen med billedet i urnen selv urnen, ville Louise ryge ud.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Camilla om Klaras tilbagekomst: Det er mega latterligt
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sami raser: Fuck Nicolai!
Heldigt for Louise slipper hun med skinnet i behold, for Sarah er desperat, og da hun ikke kan få Klara eller Anne til at smadre urnen, får hun overbevist Camilla.
– FUCK!, råber Camilla, da hun har smadret urnen.
LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?
– Jeg er totalt chokeret. Jeg havde sgu ikke set den komme, at Sarah lå i urnen, lyder det fra Teitur.
– Jeg har det ad helvede til, men jeg er glad for, at jeg reddede Sarah herinde. Jeg føler mig bare dum lige nu, at jeg ikke stolede på Louise.
– Jeg er sindssygt ked af det lige nu, for man kan godt sige, at det lidt er min skyld, at Camilla skal forlade hotellet. Jeg er den eneste, hun stoler på, og jeg beder hende om at smadre den. Men hellere at Camilla forlader hotellet, end jeg selv gør, lyder det fra Sarah.
LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i ‘De unge mødre’
Se klippet, hvor Camilla må forlade ‘Paradise’, herunder:

LÆS OGSÅ: Kæmpe TV3-bommert afslører: ‘Paradise’-babe vender tilbage