SMUGKIG på 'Luksusfælden': Milliongæld og fem husdyr

Eksperterne kommer på en yderst svær opgave i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’.

Af Jonas Sand - 22. september 2015 kl. 12:10

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ er eksperterne rejst til Kvanløse ved Holbæk. Her bor Thomas og Kristine, som i den grad har brug hjælpen. Parret skylder mere end én million kroner væk, og hver måned graver de gældshullet dybere og dybere.
Da eksperterne ankommer til Kvanløse, får de sig et chok. De finder nemlig ud af, at parret blot to uger før de meldte sig til programmet, optog et kviklån på 15.000 kroner for at købe et fjernsyn.
Gambling og indkøbsture til Tyskland er blot nogle af de poster, der fylder meget i økonomien. Og har parret et overforbrug på hele 15.000 kroner hver måned – på trods af en fælles indtægt på næsten 40.000 kroner.
Ekspertnerne Mette og Carsten kommer derfor på en hård opgave, hvis de skal have Thomas og Kristine til at indse, at der skal ske noget, hvis der økonomi skal på rette spor igen – og det betyder blandt andet, at parret skal træffe en hård beslutning angående deres husdyr.
Du kan se aftenens program klokken 20:00 på TV3 – indtil da kan du få et lille smugkig herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Finanskrisen er afblæst, men …
LÆS OGSÅ: De VILDESTE klip fra ‘Luksusfælden’
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert: Folk forventer, at vi kommer med en tryllestav
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.