Smugkig på DRs nye talentprogram

Der er god grund til at glæde sig til DRs nye talentprogram.

Af Louise Vilsbøl - 12. juni 2018 kl. 11:08

I april måned afslørede DR, at de havde fundet afløseren for ‘X Factor’ i form af talentprogrammet ‘LIVE! – Danmarks nye live-artist’, og de havde også allieret sig med den populære dommer Sanne Salomonsen, som skulle stå i spidsen for deres nye program.
LÆS OGSÅ: Efter hjerneblødning: Sådan har Nadia Shilas datter det
Dengang var det endnu uvist, hvem den anden mentor i programmet var. Men i slutningen af maj afslørede kanalen, at Lina Rafn ville gøre Sanne Salomonsen selskab i jagten på den næste store live-artist i Danmark.
Nu jagter de to så talenter til det kommende program, og i den forbindelse har Lina Rafn taget sin Instagram-profil i brug, hvor man nu kan se det første smugkig fra programmet. Her sidder de to stærke kvinder og diskuterer, hvad talenterne skal kunne, og hvad der ikke er så vigtigt.
LÆS OGSÅ: Lenny: Jeg havde ikke fået en krone med Nadja som partner
– De skal ikke være bange for publikum, de skal være vilde med at blive gloet på, fastslår Sanne, og Lina tilføjer, at de leder efter talenter, som:
– Ikke er mindet på at skulle indspille, men på at skulle ud og spille.
Se smugkigget herunder, hvor man også kan se, hvordan man kan melde sig til programmet.
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid

So… yeah… This is a Danish thing. Forgive me for writing the rest i my native tongue. ? Tilmeld dig eller jeres band via linket i min bio. Hvis dit/jeres eget materiale er fedt, kan I spille det. Hvis du eller I er LIVE-? med covernumre, er det også herligt. Tingen er: I skal kunne noget LIVE! Og I skal kunne det nu. Det her handler ikke om at komme med et potentiale. I skal HA’ DEN. Vi gi’r chancen for at vise det (og forfine det, dyrke det, nære det, udvikle det og forløse det i samarbejde med de vildeste i branchen). Jeg håber på at finde stærke all-round performere, fede bands, spændende, nytænkende musikalske konstellationer, som overrasker. Please tag dem, du tænker kunne bruge denne affyringsrampe! ??❤

A post shared by Lina Rafn (@linarafn) on