SMUGKIG: Linse gør alt det, hun ikke må

Linse skal opereres, men når hun får forbud mod noget, så gør hun det modsatte.

Af Jonas Sand - 21. maj 2015 kl. 17:55

I aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’, der også er sæsonens sidste, er Linse og Geggo rejst til Litauen for at blive opereret. Her har Linse fået forbud mod at ryge og spise forud for indgrebet, men det er hun ikke så god til at overholde.
– Du vil kun ryge og spise, fordi du ikke må. Normalt kan du sagtens lade være med at ryge i flere timer, men lige så snart du ikke må, så er du nødt til det, siger Geggo i afsnittet, efter Linse er sneget sig ud for at ryge.
– I forhold til forbud, så er min mor som et lille barn på otte-ni år. Så snart hun får at vide, at der er noget, hun ikke må gøre, så gør hun det dobbelt, fortsætter hun.
Planen var, at Linse både skulle have opereret brysterne mindre samt have en ansigtsløftning. Brystoperationen fik Linse ikke lavet alligevel, da lægerne kun ville give hende 1200 ml – og ikke de 1600, som Linse ville. Ansigtet fik sig dog en tur, og allerede tilbage i marts kunne vi vise de første billeder efter operationen.
Du kan se sæsonafslutningen på ‘Familien fra Bryggen’ i aften klokken 20:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Så medtaget er Linse efter operation: Se billederne
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så tilrettelagt er ‘Familien fra Bryggen’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.