SMUGKIG: Her er premieredatoen på 'Badehotellet'

Smugkig på den nye sæson i galleriet øverst i artiklen!

Af Lykke Buhl - 20. december 2019 kl. 08:00

Nu kan Realityportalen løfte sløret for, hvornår TV2s store seerhit ‘Badehotellet’ vender tilbage med sin syvende sæson.
Det sker nemlig mandag d. 27. januar kl. 20.00 på TV2 og TV2 Play.
LÆS OGSÅ: WHAT! Mascha Vang afslører ny kæreste
Optagelserne til den nye sæson har været igang siden juni i år og sluttede sidst i november. Og nu allerede fra den sidste mandag i januar kan de omtrent 1,5 million faste seere, der troligt fulgte med i sjette sæson, altså igen få deres ugentlige fix, når Andersens Badehotel ved det jyske Vesterhav igen lukker dørene op for hotellets kulørte gæster, medarbejdere og naboer.
LÆS OGSÅ: Kendt reality-hunk er ny paradiso

Nazisterne kommer!

I den syvende sæson af ‘Badehotellet’ begynder besættelsestiden at trænge sig på. Det er sommeren 1940, hvor Danmark få måneder forinden er blevet besat af Hitlers tropper.
– Straks blev der indført kørselsforbud, rationeringsmærker og mørkelægning, men i stedet for at grave sig ned i depression reagerede danskerne med en trodsig løssluppenhed denne første sommer under besættelsen. Biografer, revyer og restauranter havde travlt som aldrig før. Og tyskerne skulle fanden gale mig heller ikke bestemme, om vi skulle på badeferie, selv om bilen måtte blive hjemme, har forfatterne bag serien, Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, udtalt til tv2.dk.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Uheld i ‘Badehotellet’-optagelser
Men mon dog, at det kun skulle blive fest og glade dage på det lille Andersens Badehotel, der i denne sæson bestyres af den nye ejer, Amanda.
– Nu er krigen jo brudt ud, så der er drama, afslørede Anne Louise Hassing, der spiller Therese Madsen i serien, overfor HER&NU, da optagelserne til sidste afsnit var igang.
Smugkig på de mange fine billeder fra den kommende sæson af ‘Badehotellet’ i galleriet øverst i artiklen
LÆS OGSÅ: Linse tjener kassen: Så meget tager hun for at skrive autografer
LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup afslører: Den her rolle skulle jeg have haft i ‘Badehotellet’

Læs mere om