SMUGKIG: Det første klip af ‘Badehotellet’

To nye skuespillere kommer til at pryde den syvende sæson af ‘Badehotellet’.

Af Rikke Lynge - 10. januar 2020 kl. 16:57

Den syvende sæson af ‘Badehotellet’ har premiere den 27. januar, det skriver TV2. Iblandt hotellets gæster er i år nye skuespillere:

48-årige Rasmus Botoft spiller Johan Ramsing, der er ejer af ‘Ramsings Kemiske Fabrikker’ på Lyngbyvej. (Foto: Mike Kollöffel / Mike Kollöffel/TV2)


– Skuespilleren Rasmus Botoft er blandt de helt nye skuespillere i den syvende sæson af ‘Badehotellet’. Han spiller rollen som den ihærdige og snakkesalige virksomhedsejer Johan Ramsing, der charmerer især fru Frigh under sit besøg på hotellet, skriver TV2.
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne om ‘Vild med dans’: Dette har overrasket mig
Rasmus Botoft er mest kendt for sin karakteristiske rolle i ‘Rytteriet’, men er også med i den biografaktuelle film ‘Jagtsæson’. Ifølge Botoft er det specielt at få liv til at spille med i så populær en tv-serie som ‘Badehotellet’.
– Det har været en meget positiv oplevelse at blive en del af holdet på ‘Badehotellet’. Der er blevet taget så godt imod mig som ny gæst, og der er en utrolig varm og god stemning på settet med dygtige, rutinerede kollegaer, siger han til TV2.
SE KLIPPET: Blachmans skjulte talent 

Bertha Frigh har helt andre planer for sin fremtid end sin mor, der drømmer om, at Bertha finder sig en god mand fra overklassen. (Foto: Mike Kollöffel / Mike Kollöffel / TV 2)


Tv-seriens anden nye skuespiller er en nyuddannet skuespillerinde.
– Johan Ramsing må dele fru Frighs opmærksomhed med hendes datter Bertha, som hun har taget med til hotellet i år. Bertha spilles af 26-årige Lucia Vinde Dirchsen, der blev færdiguddannet som skuespiller sidste år, afslører TV2
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie: Derfor skal vi ikke have børn nu

Gensyn i serien

TV2 kan ligeledes afsløre, at serien byder på et gensyn med en gammel kending.
– Den koleriske og kronisk hidsige filminstruktør Gerhard Flügelhorn, spillet af Thure Lindhardt, vender tilbage. Derudover får Andersens Badehotel uvelkomment besøg af nazisterne, hvor særligt løjtnant Uwe Kiessling gør sig bemærket. Han spilles af den tyske skuespiller Anton Rubtsov.
LÆS OGSÅ: Torben og Anders går i reality-stjernernes fodspor

Se det første klip herunder: