SMUGKIG: Caroline Fleming i chok: Gravid kvinde forlod utro mand

Der venter sig noget af et chok for Caroline Fleming i aftenens afsnit af ‘Baronessen og mig’.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 17. februar 2016 kl. 14:55

I aften rykker Caroline Fleming igen ind hos en kvinde, der har brug for at få ryddet op i sit liv og komme videre. Nu er turen kommet til Maibrit fra Amager, der er alenemor med sønnen Aleksander – og det har hun været siden kort før fødslen.
Da Maibrit var i syvende måned opdagede hun nemlig, at faren til barnet var hende utro. Derfor forlod hun ham, og siden har hun altså stået alene med sønnen. På samme tid har hun kæmpet med yoyovægt, og Caroline vil have Maibrit til at droppe den evige kamp mod kiloene og få Maibrit til at elske sig selv uden forbehold.
Herunder kan du få et lille smugkig på aftenens afsnit, hvor Maibrit fortæller en rystende Caroline omkring mandens utroskab, inden du kan se hele afsnittet i aften klokken 20:00 på Kanal 4 eller nu på DPlay.
Læs desuden med på Realityportalen.dk efter programmet, hvor vi har et interview med Maibrit, som fortæller, hvordan hun har det i dag.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming afslører: Jeg tror stadig på kærligheden
Caroline Fleming amok i nyt realityprogram
HOT NEWS: Caroline Fleming vender tilbage med nyt program
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.