SMUGKIG: Amalie vil starte sin egen tøjkollektion

I aftenens afsnit løfter Amalie sløret for et helt nyt projekt, som hun gerne vil igang med.

Af Emilie Holm Egebro - 28. september 2016 kl. 14:55

Endnu et afsnit af ‘Amalies Baby’ ruller over skærmen i aften. Her kommer moster Sarah på besøg, Amalie er til babyrytmik med Josephine, og så afslører realitystjernen, at hun gerne vil i gang med sin egen tøjkollektion med ventetøj:
– Da jeg var gravid, kunne jeg godt lide at gå i sort og hvidt tøj. Men det kommer også an på, om jeg skal lave aftenkjoler eller hverdagstøj. Jeg tænker, at mærket skal hedde ‘Amalie’. Alle ved jo, hvem Amalie er, afslører Amalie i afsnittet, men veninden Caroline har en bedre ide:
– Du har jo et sprødt efternavn og fem navne, så hvorfor ikke mikse det lidt op måske?, foreslår hun.
– AJLKS, måske. Det står for alle mine navne: Amalie Josephine Lytton Kejser Szigethy. Det ser fedt ud. Som branding-navn, synes jeg, at det er meget godt. Det er bare vigtigt, at folk også ved, at det er mit mærke, afslutter Amalie.
Smugkig lidt af aftenens afsnit nedenfor:

Se hele fjerde afsnit af ‘Amalies Baby’ i aften klokken 21.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Amalie om datteren: Hun er chefen
SE BILLEDET: Modig Amalie starter debat med nyt ammebillede
LÆSS OGSÅ: Amalie: Pressen er ikke længere vigtig for mig
LÆS OGSÅ: GALLERI: Amalie viser lille Josephine frem på rød løber
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.