Smertehelvede: Peter Ingemann opereret

Peter Ingemann har haft så stærke smerter, at han næsten ikke kunne komme ud af sengen.

Af Nikolaj Vraa - 10. januar 2021 kl. 9:54

Tv-værten Peter Ingemann har været plaget af stærke smerter fra forskubbede nerver i lænden de seneste to et halvt år. Det stammer blandt andet fra hans mange timer på Puch’en i hans knallertprogrammer.

Oven i hatten slås Peter også med et ”indklemningssyndrom” i skuldrene, som turene på knallerten ikke har gjort bedre.

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist status

– Jeg blev opereret i den ene skulder for små tre uger siden, og nu går det bedre. Det gør ondt, når jeg kører bil, og det er svært med manuelt gearskifte. Heldigvis har jeg en Tesla elbil med automatisk gear, siger Peter Ingemann, 47, som går i til behandling hos en fysioterapeut.

– Smerterne i lænden er blevet meget bedre. For en måneds tid siden, kunne jeg nærmest ikke komme ud af sengen. Skulderen skal jo gå sin gang. Jeg blev åbnet to steder i skulderen ved en kikkertoperation, hvor de har høvlet en forkalkning af min knogle og fjernet al betændelsen, så jeg har fået mere plads i skulderen, siger han.

LÆS OGSÅ: Ung mor underrettet igen

Speakede hjemme fra sengen

Også med skulderen går det roligt fremad, og den slidte krop har ikke fået helt bugt med den ukuelige tv-vært.

– Jeg har ikke været sygemeldt. Jeg speakede til andet program af ‘Ingemann og Færøerne’ to dage efter, jeg var blevet opereret. Det var ikke særligt sjovt, det foregik hjemme i mit soveværelse, hvor en lydmand kom hjem til mig og fandt en god akustik i garderoben. Så jeg skulle bare løfte mig ud af sengen og ind i garderoben, lyder det.

Og dermed kan seerne altså se frem til at høre sovekammerstemmen.

LÆS OGSÅ: Martin Brygmanns babylykke

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Politiet ude i Mai Manniches butik

Læs mere om