Smaskforelsket Rasmus Jarlov imponerede svigermor - Her & Nu

Smaskforelsket Rasmus Jarlov imponerede svigermor

Det lader til at være meget seriøst mellem det nye kendis-par.

Af Nikolaj Vraa/HER&NU - 23. juni 2016 kl. 16:55

Mascha Vang, 36, er smaskforelsket og er lykkelig for endelig at kunne kalde Rasmus Jarlov, 39, sin kæreste. Og folketingsmedlemmet har ikke kun vundet bloggerens hjerte.
Mascha har tidligere fortalt at hendes datter Hollie Nolia også er glad for ham, og nu har også svigermor sagt god for den nye kæreste.
– Han har mødt min mor og det gik rigtig godt, fortæller Mascha, der slet ikke kan genkende offentlighedens billede af Rasmus Jarlov som en benhård politiker.
SMUGKIG: Mascha Vang afslører: Derfor startede jeg min blog
Kunne ikke date en SF’er
Det er ikke kun kærligheden, parret kan blive enige om. Også politisk rammer de hinanden.
– Han er blød og sød. Jeg oplever ham ikke som den hårde mand, som nogen opfatter ham som. Slet ikke da. Vi taler om alt muligt. Vi taler også politik. Han prøver mig ikke af politisk, men vi er til dels ret enige på mange områder. Det gør jo også tingene meget lettere. Jeg kunne ikke være kæreste med en SF’er. Der er da nok også noget vi er uenige om, men vi taler jo ikke kun politik, griner Mascha.
GALLERI: Maschas vilde forvandling
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.