Smadremanden taler ud: Jeg hader kællinger

Smadremanden holder ikke igen med sine meninger.

Af Helle Bill Madsen - 27. marts 2022 kl. 13:55

Der er hverken filter eller hæmninger, da HER&NU møder Erik Bo Nielsen fra Otterup – bedre kendt som Smadremanden fra Zirkus Nemo – til et af hans sjældne interviews.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indlagt på grund af stoffer

Han har netop været på scenen sammen med tv-værten Michèle Bellaiche på hendes talkshow-tur ‘Michèle Live’, hvor hans alter ego Søren Østergaard også deltager. Så der er tændt godt op under netundertrøjen fra første spørgsmål.

– Hva’ hælvædæ er det for noget kluns, du har på? Du ligner sgu da en skolepatrulje, svinede Smadremanden Michèle Bellaiche til. (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘X Factor’-dommer er blevet single

Hvorfor er du altid i dårligt humør?

– Jeg er for fanden edder’mæme ikke i dårligt humør. Jeg prøver at skabe lidt glæde, når jeg kommer ind i et lokale, men så sidder der sådan en flok lortemennesker. Jeg prøver at skabe kærlighed, men jeg får det ikke. Jeg er kraft’eddermæme ikke vred. Jeg er følsom for hælvædæ.

Er du gift?

– Det hører privatlivet til, og gu’ fanden er jeg da ej gift for hælvædæ. Jeg skal ikke have en kælling inden for dørene. Jeg har de kællinger, jeg skal have til husbehov og sjov i gaden og alt det der. Men jeg er meget diskret med kællingerne, bare så I ved det. Jeg skal ikke have en fast kæreste, for jeg hader kællinger.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor fortsatte Daniel i ‘Luksusfælden’

Hvordan var din barndom?

– Jeg er heldigvis sluppet for at have haft en barndom. Jeg blev bare født, og så var jeg her. Jeg har boet alene altid og har ikke haft nogen forældre, for hælvædæ. Jeg flyttede ikke hjemmefra, for jeg bor stadig hjemme. Jeg kan huske, da jeg holdt min egen konfirmation. Det var den bedste dag i mit liv, for jeg var kun mig selv. Jeg holdt en kæmpe fest, og fik taget et gruppebillede, og nogle gange, når jeg tager det frem, så sidder jeg og tænker: ”Hvor fanden er jeg henne på det billede?”

Du har sagt, at du gerne vil ind i politik. Hvad vil du gerne ændre med din politik?

– Det ved jeg ikke, din lille lort. Men jeg vil gerne genskabe fiskerihavnen i Otterup. Jeg tror på, at fiskeriet kommer igen. Det går jo i bølger.

LÆS OGSÅ: Charlotte Bircows nye liv i Monaco: Kanterne skal slibes

Hvad er din livret?

– Jeg elsker pølsemix, det er ingen hemmelighed. Jeg spiser pølsemix ni gange om ugen. Desværre er grillen i Otterup lukket, men jeg tænker på at genåbne den. De laver en fantastisk pølsemix. Også en vegetar. Den er bare u’en pølser. Det vil være ski’e smart at ha’ to retter. Og pølserne skal være hårdt stegt i gammel palmoliveolie.

Smadremanden kan opleves, når Søren Østergaards Zirkus Nemo tager på turne i april. Men det bliver måske i en anden version, end vi kender ham.

LÆS OGSÅ: Stort chok: Ramt af blodprop

– Zirkus Nemo kan ikke klare sig uden Smadremanden, og jeg kan sat’me godt sige, at han kommer mæ’ en overraskelse i år, nå’et helt nyt, som ingen tror, han ka’. Jeg smadrer faktisk ikke så meget mere. Jeg er blevet for gammel for hælvædæ. Jeg er blevet meget mere til poesi, varme og hjemlig hygge.

Michéle Bellaiche, 49, indleder aftenen med at tale med Zirkus Nemo-direktør, Søren Østergaard, 64, om hans liv. Han går dog i pausen, da Smadremanden ikke kan snuppe ham. (Foto: Michael Stub)