Slut med ‘Paradise Hotel’

Optagelserne er slut, og hele holdet bag programmet har vendt næsen mod Danmark.

Af Louise Vilsbøl - 17. marts 2021 kl. 15:01

Der er nok at glæde sig til, hvis man er vild med ‘Paradise Hotel’. Inden længe er der premiere på den 17. sæson af programmet, og senere på året kommer der også en sæson 18. De sidste optagelserne til den 18. sæson af programmet er netop kommet i hus, og vinderne er fundet.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise Hotel’ får nye værter

Deltagerne, holdet bag og de to værter har nemlig pakket deres kufferter og er nu på vej hjem fra Mexico, det afslører Olivia Salo på sin Instagram, hvor hun i en story tirsdag viste et billede af den smukke mexicanske solnedgang og skrev, at det var den sidste inden hjemrejsen. Et halvt døgn senere viste hun så sine kufferter frem, hvorefter den stod på, hvad hun selv beskriver som uendelige tests og så 22 timers hjemrejse.

LÆS OGSÅ: Skal Mascha Vang have en søn?

På den anden del af værtsduoen Emil Olsens Instagram kan man også se de sidste måltider og den sidste dukkert i Mexico, hvorefter turen ifølge et par billeder, der er uploadet natten til i dag, går til Amsterdam.

LÆS OGSÅ: Stor vægtøgning: Realitybabe helt slået ud

Selvom optagelserne til både sæson 17 og 18 er i hus, så vides det ikke, hvornår der er premiere på den første af de to sæsoner. Den 16. sæson af programmet, som blev sendt i foråret 2020, blev optaget næsten et år, inden den blev sendt. Tidligere har det dog forlydt fra TV3s side, at sæson 17 ville blive sendt til foråret, så mon ikke ventetiden snart er slut.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kræftsygdom

Det sendte chokbølger gennem hele reality-verdenen, da det for en måned siden kom frem, at TV3 havde valgt at udskifte Rikke Gøransson som vært på programmet i sæson 18, og de to nye værter blev mødt af mange kritiske røster, fordi det er en tung arv at løfte fra den garvede vært. Det vides da heller, om det er et permanent farvel til Rikke som vært, eller om hun vender tilbage ved roret på programmet.

TAG QUIZZEN: ‘Paradise Hotel’ eller ‘Ex on the Beach’?