Efter slagsmål: Dramaet fortsætter mellem 'Teen Mom'-deltagerne - Her & Nu

Efter slagsmål: Dramaet fortsætter mellem 'Teen Mom'-deltagerne

Der var sikkerhedsvagter til at stoppe dramaet under tv-optagelserne, men det var der ikke, da deltagerne fortsatte diskussionen på de sociale medier.

Af Jonas Sand - 29. oktober 2016 kl. 10:55

Det gik vildt for sig i weekenden, da de fire ‘Teen Mom OG’-piger og deres nærmeste var samlet til det traditionsrige talkshow-afsnitaf MTV-programmet. Sikkerhedsvagter måtte tilkaldes for at holde deltagerne fra hinanden, og efterfølgende er dramaet fortsat på de sociale medier.
Her holder Simon Saran, der bærer en stor del af skylden for, at det hele gik så galt i weekenden, sig ikke tilbage, og han bekræfter historien om dramaet under optagelserne.
LÆS OGSÅ: Stort drama: ‘Teen Mom’-deltagere i slagsmål under optagelser
– Opsummering af genforening: Amber Portwood hoppede rundt som en flodhest. Matt og en anden seniorborger i et mindre håndgemæng, skrev han efterfølgende på Twitter.
Farrah Abrahams kæreste holder sig heller ikke tilbage med at gå efter MTV og de andre af programmets deltagere.
– MTV stiller alt gratis til rådighed (rådgivning, afvænning osv.), og disse deltagere kan stadig ikke få styr på deres lort, fortsatte Simon på Twitter, inden han kort efter fulgte op:
– Der er folk i verden, der ikke kan få bare en smule rent drikkevand, og disse bumser kan fylde sig med stoffer, der er betalt med MTV’s penge, skriver han med hentydning til de mange penge, som deltagerne tjener på at medvirke.
LÆS OGSÅ: Stort drama: ‘Teen Mom’-stjerne sviner de andre deltagere
“Hun krøb sammen som en lille kælling”
Men Simon er ikke den eneste med en Twitter-profil, og flere af deltagerne fortsatte skænderiet på det sociale medie. Her startede Maci Bookouts mand, Taylor McKinney, med at tweete ‘Mic drop’ – og herefter tog det fart, da Amber bakkede ham op, og Simon fortsatte diskussionen.
– Matt gik derud for at hente mig – ikke for at slås. Hendes far (Farrahs far, Michael, red.) gik helt op i ansigtet på mig, så Matt gik mellem os. Michael kvalte ham, så Matt fik ham til at sætte sig på røven, mens Simon bare sad på sofaen hele tiden. Jeg sender dig kærlighed, skrev Amber henvendt til Simon.
Simon svarede tilbage med flere flodheste-kommentarer og henvisninger til Ambers vægt, inden den unge mor køligt svarede, at hun ikke vil deltage i diskussionen. Men det var der andre af ‘Teen Mom OG’-deltagerne, der gerne ville, da Simon sagde, at Farrah sagtens kan forsvare sig selv.
– Tydeligvis ikke, for hun krøb sammen som en lille kælling. Hun var skræmt fra vid og sans, viste blikket i hendes øjne. Hun var så skræmt, skrev Catelynn Lowell i en række tweets, inden Simon igen finder en hånende kommentar frem fra kassen med overvægtsjokes.
– Måske lige så skræmt som den ko, du har spist. Grissebasse, grissebasse, svarede Simon tilbage.
Debatten stoppede dog langt fra der, og flere af ‘Teen Mom’-deltagerne var klar med hån og svinere til hinanden. Starcasm har samlet hele samtalen – den kan du se i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Deltager bekræfter: ‘Teen Mom OG’ fortsætter
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.