Skuffet 'Paradise'-Trine: Jeg vil aldrig glemme det

Paradisoen er for alvor blevet skuffet af en af hendes veninder.

Af Emilie Holm Egebro - 14. august 2018 kl. 7:25

Livet går ikke altid helt, som man håber. Det kan dette års ‘Paradise’-deltageren Trine fra dette års sæson godt skrive under på.
Flere gange er hun blevet skuffet i livet, men der er særligt én episode, som aldrig bliver slettet i hendes erindring:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Trine: Jeg vandt også på ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fødsel seks uger før tid: Lægerne turde ikke vente længere
– Jeg har haft en oplevelse, som jeg desværre aldrig glemmer. En veninde, der betød så meget for mig, som bare forsvandt. En veninde, som jeg ville gøre alt for til hver en tid. Vi er meget forskellige på mange punkter, men alligevel synes jeg, at vi fungerer rigtig godt sammen. Jeg hjalp hende med mange ting og følte faktisk, at vi var rigtig tætte. Tiden gik, og jeg fandt ud af, at hun var en helt anden person. Der gemte sig en forkælet møgunge inde bag det søde ydre, fortæller Trine på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Ung mor i panik kort før bryllupsdag
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
– Aldrig har jeg mødt en person, som tænker så meget på sig selv. Jeg tænker oftest på andre før mig selv. Dog har jeg lært, at jeg også skal huske at have mig selv med. Et venskab som dette har lært mig rigtig mange nye ting. Tænk, at hun kan være så ligeglad, det fatter jeg ikke. Med ordet ligeglad mener jeg, at man ikke taler bag om ryggen på hinanden. Og man stjæler ikke! Tænk, at jeg skal finde ud af, at hun “låner” mit tøj. Dét, at hun skjuler det, det er forfærdeligt.
– Man kan ikke altid kan stole på selv det bedste menneske, og vi bliver ofte skuffede i livet. Men vi skal være stærke og komme videre, for de vigtige mennesker i livet vil altid være der for dig. Selvom tiden går op og ned, så er de altid ved dig, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen